Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pablo Cortacero, unul dintre cei care vor să cumpere Dinamo, a venit azi-noapte la București și e cazat la Rin

 

Pablo Cortacero, unul dintre cei care vor să cumpere Dinamo, a venit azi-noapte la București și e cazat la Rin


Pablo Cortacero, unul dintre spaniolii care vrea să cumpere Dinamo, a sosit azi-noapte la București și va avea o discuție definitivă despre vânzarea clubului Dinamo. El a virat deja 100.000 de euro în conturile lui Dinamo și nu a renunțat la dorința de a cumpăra formație roș-albă.

Ibericul va avea astăzi o întrevedere cu oficialii celor de la Dinamo, cu reprezentanții DDB și Ionuț Negoiță.


Pablo Cortacero are multe afaceri în domeniul imobiliar. A jucat fotbal la nivel de amator și a condus clubul CD Imperio. A mai încercat să preia Almeria şi Getafe, dar negocierile au eșuat. Cortacero conduce grupul Nazasur SL din Granada, înfiinţat acum 17 ani şi care se ocupă în principal cu imobiliare.

Fanii „câinilor rosii”, cei care detin 20 de procente din actiunile clubului, se vor implica în negocieri, intervenția lor urmând să fie importantă, chiar dacă spaniolii se vor înțlege cu Negoiță.


sursa: prosport.ro

Comentarii