Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pablo Cortacero, unul dintre cei care vor să cumpere Dinamo, a venit azi-noapte la București și e cazat la Rin

 

Pablo Cortacero, unul dintre cei care vor să cumpere Dinamo, a venit azi-noapte la București și e cazat la Rin


Pablo Cortacero, unul dintre spaniolii care vrea să cumpere Dinamo, a sosit azi-noapte la București și va avea o discuție definitivă despre vânzarea clubului Dinamo. El a virat deja 100.000 de euro în conturile lui Dinamo și nu a renunțat la dorința de a cumpăra formație roș-albă.

Ibericul va avea astăzi o întrevedere cu oficialii celor de la Dinamo, cu reprezentanții DDB și Ionuț Negoiță.


Pablo Cortacero are multe afaceri în domeniul imobiliar. A jucat fotbal la nivel de amator și a condus clubul CD Imperio. A mai încercat să preia Almeria şi Getafe, dar negocierile au eșuat. Cortacero conduce grupul Nazasur SL din Granada, înfiinţat acum 17 ani şi care se ocupă în principal cu imobiliare.

Fanii „câinilor rosii”, cei care detin 20 de procente din actiunile clubului, se vor implica în negocieri, intervenția lor urmând să fie importantă, chiar dacă spaniolii se vor înțlege cu Negoiță.


sursa: prosport.ro

Comentarii