Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Surpriză pregătită de spanioli pentru fanii lui Dinamo!

 


Surpriză pregătită de spanioli pentru fanii lui Dinamo!



Pablo Cortacero, unul dintre spaniolii care vor să cumpere Dinamo, a sosit azi-noapte la București și a avut o discuție definitivă despre vânzarea clubului Dinamo. El a virat deja 450.000 de euro în conturile lui Dinamo și nu a renunțat la dorința de a cumpăra formația roș – albă.



Așa cum ProSport v-a informat pe parcursul întregii zile, spaniolii s-au întâlnit azi cu Ionuț Negoiță și au participat la mai multe discuții cu șeful roș-albilor.


Surpriză pregătită de spanioli pentru fanii lui Dinamo! Pablo Cortacero a vizitat stadionul Arcul de Triumf și vrea ca echipa să joace acolo

Pablo Cortacero și compania au cerut să vadă ce datorii sunt la zi, dar s-au interesat și de situația stadionului.


Grupul care vrea să cumpere Dinamo a fost și în vizită la stadionul Arcul de Triumf. Potrivit informațiilor ProSport, Pablo Cortacero ia în calcul ca echipa să joace pe noua bijuterie care este gata de finalizare lângă Mănăstirea Cașin.


Dinamo nu ar fi prima echipă care și-ar anunța intențiile de a juca pe Arcul de Triumf. Primul care a luat în calcul o astfel de variantă a fost Gigi Becali. Patronul FCSB se află în conflict cu șefii CSA Steaua, care susțin că echipa patronului din Pipera va avea interzis în Ghencea, pe noul stadion Steaua.


Și Rapid și-a anunțat la un moment dat intențiile de a se folosi de noua arenă de lângă Arcul de Triumf. Giuleștenii sperau ca în cazul promovării să poată juca pe fostul stadion al naționalei de rugby. Între timp, echipa patronată de Victor Angelescu a ratat revenirea în Liga 1.


Suporterii lui Dinamo cer de foarte mult timp ridicarea unui nou stadion în parcul din Ștefan cel Mare. Promisiunile au curs, dar stadionul a rămas în cele din urmă în afara programului de reconstrucție a arenelor pe care Bucureștiul și l-a asumat pentru organizarea Euro 2020.


Una dintre variantele luate în calcul ar fi velodromul de la stadionul din „Ștefan cel Mare”. Marcel Vela, ministrul de Interne și un cunoscut suporter al lui Dinamo, a declarat cu ceva timp în urmă că începerea construcției noului stadion Dinamo ar urma să înceapă anul viitor.


„Clubul Dinamo are o problemă destul de veche, un litigiu istoric din cauza căruia Stadionul Dinamo n-a fost introdus pe lista de reabilitare sau reconstruire. Motiv pentru care am luat legătura cu CNI-ul, cu noua conducerea a clubului, cu administrația acestui sector și am găsit o soluție care să împace toate părțile.


Astfel încât vom putea demara construirea unui nou stadion, de care au nevoie clubul Dinamo, România și suporterii acestei echipe. După realizarea în aproximativ 6 luni a noului proiect și licitația organizată cu riscul contestațiilor de rigoare, în 2021 eu sper să înceapă construcția acestui stadion”, a declarat Marcel Vela.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii