Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Deian Sorescu este dorit de granzii din liga 1 dar și de echipe din Bundesliga! Cat cere Dinamo pe el



Deian Sorescu este dorit de granzii din liga 1 dar și de echipe din Bundesliga! Cat cere Dinamo pe el



Deian Sorescu, omul care a contribuit la aproape jumătate dintre golurile lui Dinamo în actuala ediție, are bagajele făcute pentru un transfer. Granzii CFR Cluj și Craiova s-au înscris în cursa pentru a-l lua, alături de grupări din Bundesliga și din Rusia.


Deian Sorescu este încărcat la maximum! Fotbalistul de 22 de ani este locomotiva echipei în tentativa de-a o salva Dinamo de la retrogradare. Bănățeanul este printre cei mai apreciați jucători de către fani, are o misiune istorică în acest final-thriller de campionat, dar joacă și pentru cariera sa, întrucât în această pandemie și-a fixat următoarea destinație și viitorul salariu.

Deian Sorescu este multiplayer: a jucat fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și stânga, extremă dreapta și stânga


Dinamo vrea peste jumătate de milion pentru Deian Sorescu
Sorescu este pe lista nu doar a grupărilor din Germania și din Rusia, dar și pe cea a formațiilor din România, CFR Cluj și U Craiova, care și-au disputat supremația. Ionuț Negoiță a decis de mai multă vreme transferul lui, speră doar să obțină cât mai mulți bani pe el. 

Fanii-acționari din programul socios DDB au solicitat ca niciunul dintre fotbaliștii tineri ai grupării să nu mai plece pe o sumă mai mică de un milion de euro, eventual cu 20 la sută bonus în cazul unui transfer ulterior. 

După ce la începutul stării de urgență, „câinii", în disperare după bani pentru a lua licența, l-ar fi vândut și pe câteva zeci de mii de euro, acum, având în vedere și cota de piață a lui Dinamo, ar dori peste 500.000 de euro. Doar că și eventualii cumpărători știu situația clubului și încearcă să profite la maximum.

 Este clar că Sorescu, la cel mai bun sezon din carieră, va pleca în această vară de la Dinamo. Suporterii-acționari l-ar vrea pe mai departe la echipă, ca să construiască noua formație în jurul său, însă realitatea financiară de la club îi obligă pe roș-albi să vândă tot ceea ce pot, pe cât pot!

Sorescu creează dependență 
„Haita" a ajuns dependentă de el, după plecarea lui Dan Nistor, cel mai apropiat coechipier al lui Deian de când a sosit, în 2018, în Ștefan cel Mare. Sorescu a înscris până acum 9 goluri în actualul campionat, având alte 9 assist-uri.

Practic, a produs 18 dintre cele 44 de goluri marcate de Dinamo în 31 de etape. Ceea ce înseamnă un procentaj de 41 la sută! Sorescu a lipsit în doar 3 etape: de două ori a fost suspendat și o dată accidentat. A ratat meciurile cu FCSB (1-1), cu Craiova (1-4) și cu Clinceni (0-1). Parcurge cel mai bun sezon din carieră având în vedere nivelul la care joacă. 

Totuși, în momentul în care a atras privirile "câinilor", în 2018, când a fost monitorizat de Ionel Dănciulescu și Florin Bratu, în ultimul sezon înainte de a veni la Dinamo, 2017-2018, în tricoul celor de la ASU Poli Timișoara, în Liga 2, a jucat 34 de meciuri și a marcat 14 goluri.

725 de mii de euro
este cota lui Sorescu pe transfermarkt

2 goluri
și 5 assist-uri a avut Deian în primul sezon la Dinamo, 2018/2019, în 35 de partide




sursa: gsp.ro




Comentarii