Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo va fi acolo unde trebuie sa fie: În varf pe primul loc

 

Dinamo va fi acolo unde trebuie sa fie: În varf pe primul loc2007 a fost ultimul titlu cucerit de Dinamo. Au trecut 13 ani de așteptare 13 ani de speranțe că Dinamo va fi din nou acolo sus. Unde ar putea să fie decât acolo sus pe primul loc? Vorba lui Borcea: pentru Dinamo locul 2 e un eșec. De atunci Dinamo a schimbat in fiecare an antrenori și loturi întregi de jucători totul culminând cu acest an când Dinamo a schimbat nu mai puțin de 4 antrenori.


Toate aceste lucruri ne spun un singur lucru: NU avem Răbdare. De multe ori dăm vina pe conducere, pe antrenori, pe jucători. Însă și noi suporterii care iubim această echipă fluieram orice pasă greșită, orice nereușită și cerem demisii după fiecare înfrângere.


Ma uit cu surprindere și placere in curtea clubului nostru și văd și lucruri frumoase. An de an juniorii clubului nostru sunt acolo sus câștigând campionate sau disputând finale naționale. Având în vedere situația clubului nostru consider că este momentul să dăm credit tinerelor noștri. Decât să avem răbdare cu jucători străini pe bani mulți (care nu au dat randament mai deloc), eu cred ca e momentul să punem baza de temelie a echipei pe jucători tineri care stiu ce înseamnă Dinamo.


Cu siguranță acești tineri au nevoie de răbdarea noastră, a antrenorilor și a conducătorilor acestui club. E timpul să punem bazele unei echipe antrenor și lot de jucători cărora să le arătăm tot sprijinul și atașamentul nostru având răbdare și când greșesc sau sunt înfranti.


" E timpul să avem stabilitate și la nivelul băncii tehnice și la nivelul lotului și așa având răbdare va veni și mometul când Dinamo va fi acolo unde trebuie sa fie: În varf pe primul loc."


Știu că poate cer prea mult însă cer ce ne-a lipsit mai mult: Răbdare!


Ps: În ultimii ani campionatul s-a câștigat de către echipa care a avut Răbdare. Mai omogenă și mai sudatä.sursa foto: gsp.ro 
Articol scris de: Dan ȘerbanComentarii