Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo va fi acolo unde trebuie sa fie: În varf pe primul loc

 

Dinamo va fi acolo unde trebuie sa fie: În varf pe primul loc



2007 a fost ultimul titlu cucerit de Dinamo. Au trecut 13 ani de așteptare 13 ani de speranțe că Dinamo va fi din nou acolo sus. Unde ar putea să fie decât acolo sus pe primul loc? Vorba lui Borcea: pentru Dinamo locul 2 e un eșec. De atunci Dinamo a schimbat in fiecare an antrenori și loturi întregi de jucători totul culminând cu acest an când Dinamo a schimbat nu mai puțin de 4 antrenori.


Toate aceste lucruri ne spun un singur lucru: NU avem Răbdare. De multe ori dăm vina pe conducere, pe antrenori, pe jucători. Însă și noi suporterii care iubim această echipă fluieram orice pasă greșită, orice nereușită și cerem demisii după fiecare înfrângere.


Ma uit cu surprindere și placere in curtea clubului nostru și văd și lucruri frumoase. An de an juniorii clubului nostru sunt acolo sus câștigând campionate sau disputând finale naționale. Având în vedere situația clubului nostru consider că este momentul să dăm credit tinerelor noștri. Decât să avem răbdare cu jucători străini pe bani mulți (care nu au dat randament mai deloc), eu cred ca e momentul să punem baza de temelie a echipei pe jucători tineri care stiu ce înseamnă Dinamo.


Cu siguranță acești tineri au nevoie de răbdarea noastră, a antrenorilor și a conducătorilor acestui club. E timpul să punem bazele unei echipe antrenor și lot de jucători cărora să le arătăm tot sprijinul și atașamentul nostru având răbdare și când greșesc sau sunt înfranti.


" E timpul să avem stabilitate și la nivelul băncii tehnice și la nivelul lotului și așa având răbdare va veni și mometul când Dinamo va fi acolo unde trebuie sa fie: În varf pe primul loc."


Știu că poate cer prea mult însă cer ce ne-a lipsit mai mult: Răbdare!


Ps: În ultimii ani campionatul s-a câștigat de către echipa care a avut Răbdare. Mai omogenă și mai sudatä.



sursa foto: gsp.ro 
Articol scris de: Dan Șerban



Comentarii