Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Primii doi jucători cu care Dinamo negociază pentru sezonul următor

 


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19446895/1/rps3041.jpg


Acum atenția este îndreptată spre sezonul următor, iar Dinamo trebuie să-și reconstruiască lotul. Doi dintre jucătorii cărora le-au expirat contractele și care sunt doriți de șefi și din toamnă sunt croatul Filip Mrzljak, 27 de ani, și Vali Lazăr, 31 de ani.


Mrzljak și Vali Lazăr sunt doriți în continuare la Dinamo, acesta fiind și motivul pentru care ei nu au apărut în comunicatul clubului referitor la ceilalți jucători cărora le expiră angajamentele. În acest sens, directorul general Bogdan Bălănescu poartă negocieri cu cei doi și încearcă să-i convingă să continue la Dinamo.


Vali Lazăr are mai multe oportunități, printre care o variantă financiară bună din Cipru. În iarnă spunea că nu-l interesează banii!

Sunt șanse importante ca Mrzljak să fie primul convins de Bălănescu pentru a juca la „alb-roșii” și în campionatul care începe pe 21 august. Croatul este extrem de apreciat de colegi și de antrenori.


Situația lui Vali Lazăr este puțin mai delicată. Acesta are și alte oportunități de a-și continua cariera. Prosport anunță că mijlocașul este dorit de Mititelu la FCU, în liga secundă, dar are și o ofertă consistentă financiar din Cipru.


Ceea ce-i îngreunează misiunea lui Bălănescu de a-l convinge pe Lazăr să continue este supărarea acestuia vizavi de ultimele săptămâni la Dinamo, nu neapărat banii mulți propuși de ciprioți. Despre Lazăr s-a speculat că a fost la originea îmbolnăvirilor cu Covid de la Dinamo, iar jucătorul a fost dezamăgit atunci că oamenii din conducere nu au ieșit public să-l apere.


Când a revenit la Dinamo în ianuarie, discutând și de problemele financiare de la club, Lazăr declara că a câștigat destui bani la viața lui. Că a venit la Dinamo să ajute, că nu salariul este pe primul plan. Pe această latură va încerca probabil să meargă și Bălănescu pentru a-l convinge să semneze un nou angajament cu Dinamo.


31 de ani împlinește Vali Lazăr pe 21 august, el disputând 8 meciuri pentru Dinamo de la revenirea în ianuarie 2020

550.000 de euro este cota actuală a lui Filip Mrzljak, care valora 1,2 milioane de euro când a venit la Dinamo, în urmă cu un an!



sursa: fanatik.ro

sursa: .looksport.ro

Comentarii