Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Primii doi jucători cu care Dinamo negociază pentru sezonul următor

 


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19446895/1/rps3041.jpg


Acum atenția este îndreptată spre sezonul următor, iar Dinamo trebuie să-și reconstruiască lotul. Doi dintre jucătorii cărora le-au expirat contractele și care sunt doriți de șefi și din toamnă sunt croatul Filip Mrzljak, 27 de ani, și Vali Lazăr, 31 de ani.


Mrzljak și Vali Lazăr sunt doriți în continuare la Dinamo, acesta fiind și motivul pentru care ei nu au apărut în comunicatul clubului referitor la ceilalți jucători cărora le expiră angajamentele. În acest sens, directorul general Bogdan Bălănescu poartă negocieri cu cei doi și încearcă să-i convingă să continue la Dinamo.


Vali Lazăr are mai multe oportunități, printre care o variantă financiară bună din Cipru. În iarnă spunea că nu-l interesează banii!

Sunt șanse importante ca Mrzljak să fie primul convins de Bălănescu pentru a juca la „alb-roșii” și în campionatul care începe pe 21 august. Croatul este extrem de apreciat de colegi și de antrenori.


Situația lui Vali Lazăr este puțin mai delicată. Acesta are și alte oportunități de a-și continua cariera. Prosport anunță că mijlocașul este dorit de Mititelu la FCU, în liga secundă, dar are și o ofertă consistentă financiar din Cipru.


Ceea ce-i îngreunează misiunea lui Bălănescu de a-l convinge pe Lazăr să continue este supărarea acestuia vizavi de ultimele săptămâni la Dinamo, nu neapărat banii mulți propuși de ciprioți. Despre Lazăr s-a speculat că a fost la originea îmbolnăvirilor cu Covid de la Dinamo, iar jucătorul a fost dezamăgit atunci că oamenii din conducere nu au ieșit public să-l apere.


Când a revenit la Dinamo în ianuarie, discutând și de problemele financiare de la club, Lazăr declara că a câștigat destui bani la viața lui. Că a venit la Dinamo să ajute, că nu salariul este pe primul plan. Pe această latură va încerca probabil să meargă și Bălănescu pentru a-l convinge să semneze un nou angajament cu Dinamo.


31 de ani împlinește Vali Lazăr pe 21 august, el disputând 8 meciuri pentru Dinamo de la revenirea în ianuarie 2020

550.000 de euro este cota actuală a lui Filip Mrzljak, care valora 1,2 milioane de euro când a venit la Dinamo, în urmă cu un an!sursa: fanatik.ro

sursa: .looksport.ro

Comentarii