Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Moți: „Mi-as dori să revină Borcea, a avut performanțe mari la Dinamo”Cosmin Moți (35 de ani), fundașul central al celor de la Ludogorets și fostul jucător al lui Dinamo, și-ar dori ca Borcea să revină ca finanțator în „Ștefan cel Mare”.

Totuși, Moți este conștient că este greu că foști acționari ai alb-roșilor, precum Cristi Borcea sau Nicolae Badea, să revină în „Groapă”, întrucât „le-a ajuns cât au fost înjuraţi şi contestaţi în perioada în care conduceau clubul”.

Cosmin Moți: „Mi-as dori să revină Borcea, a avut performanțe mari la Dinamo”
„Mi-aş dori să revină Borcea, pentru că el a avut performanţe mari la Dinamo. Însă, din ce ştiu eu, nici el, nici domnul Badea nu vor să mai revină. Cred că le-a ajuns cât au fost înjuraţi şi contestaţi în perioada în care conduceau clubul.

Eu cred că cei 180 de mii de euro pentru licenţă se vor găsi, pentru că nu este o sumă exorbitantă. Inclusiv fanii, care au reuşit ceva unic în fotbalul românesc și au adunat câteva sute de mii de euro să-i dea la club... Cu siguranţă asta nu va fi o problemă. Poate problema va fi pe viitor. 

Patronul a spus că nu mai vrea să dea niciun ban, atunci el îi obligă cumva pe fani să facă din nou imposibilul. El ştie că fanii nu vor lăsa Dinamo să moară niciodată", a declarat Moți, la TV Telekom Sport.

4 campionate
6 Cupe şi 2 Supercupe ale României a câştigat Dinamo cu Badea şi Borcea acţionari

1 trofeu
a câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, în 2017
sursa: www.gsp.ro

Comentarii