Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Moți: „Mi-as dori să revină Borcea, a avut performanțe mari la Dinamo”















Cosmin Moți (35 de ani), fundașul central al celor de la Ludogorets și fostul jucător al lui Dinamo, și-ar dori ca Borcea să revină ca finanțator în „Ștefan cel Mare”.

Totuși, Moți este conștient că este greu că foști acționari ai alb-roșilor, precum Cristi Borcea sau Nicolae Badea, să revină în „Groapă”, întrucât „le-a ajuns cât au fost înjuraţi şi contestaţi în perioada în care conduceau clubul”.

Cosmin Moți: „Mi-as dori să revină Borcea, a avut performanțe mari la Dinamo”
„Mi-aş dori să revină Borcea, pentru că el a avut performanţe mari la Dinamo. Însă, din ce ştiu eu, nici el, nici domnul Badea nu vor să mai revină. Cred că le-a ajuns cât au fost înjuraţi şi contestaţi în perioada în care conduceau clubul.

Eu cred că cei 180 de mii de euro pentru licenţă se vor găsi, pentru că nu este o sumă exorbitantă. Inclusiv fanii, care au reuşit ceva unic în fotbalul românesc și au adunat câteva sute de mii de euro să-i dea la club... Cu siguranţă asta nu va fi o problemă. Poate problema va fi pe viitor. 

Patronul a spus că nu mai vrea să dea niciun ban, atunci el îi obligă cumva pe fani să facă din nou imposibilul. El ştie că fanii nu vor lăsa Dinamo să moară niciodată", a declarat Moți, la TV Telekom Sport.

4 campionate
6 Cupe şi 2 Supercupe ale României a câştigat Dinamo cu Badea şi Borcea acţionari

1 trofeu
a câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, în 2017




sursa: www.gsp.ro

Comentarii