Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Handbaliştii de la Dinamo sar în sprijinul echipei de fotbal: ”Trebuie să ne mobilizăm cu toţii”












VIDEO EMOŢIONANT Răzvan Gavriloaia şi handbaliştii de la Dinamo sar în sprijinul echipei de fotbal: ”Trebuie să ne mobilizăm cu toţii”







Răzvan Gavriloaia şi handbaliştii de la Dinamo vor să ajute financiar echipa de fotbal să-şi poată lua licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1.


Familia Dinamo face front comun pentru a ajuta clubul de fotbal, care are nevoie de încă 180 de mii de euro pentru ca Dinamo să-şi ia licenţa în sezonul viitor.

Moblizarea suporterilor a ajuns până la nivelul echipei de handbal, iar sportivii care fac senzaţie în Europa s-au solidarizat rapid cu cauza echipei de fotbal.

Răzvan Gavriloaia a fost primul care a donat pentru programul Doar Dinamo Bucureşti şi a făcut deja un apel la coechipierii săi, şi nu numai, să ajute împreună echipa de fotbal.


 
”Mare şi frumoasă familie Dinamo, trebuie să ne mobilizăm cu toţii! Fraţii noştri de la fotbal au nevoie de orice ajutor, oricât de mic, în lupta lor pentru supravieţuire. Eu am donat pe platforma www.programddb.ro şi îmi este greu să spun că provoc următoarele persoane să facă acelaşi lucru. Eu nu pot decât să le reamintesc. Ştiu că vor fi solidari Andrei Savenco, Saeid Heidaridad şi domnul Daniel Georgescu. Doar Dinamo Bucureşti!” este mesajul de mobilizare al handbalistului Răzvan Gavriloaia. 





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii