Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Handbaliştii de la Dinamo sar în sprijinul echipei de fotbal: ”Trebuie să ne mobilizăm cu toţii”
VIDEO EMOŢIONANT Răzvan Gavriloaia şi handbaliştii de la Dinamo sar în sprijinul echipei de fotbal: ”Trebuie să ne mobilizăm cu toţii”Răzvan Gavriloaia şi handbaliştii de la Dinamo vor să ajute financiar echipa de fotbal să-şi poată lua licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1.


Familia Dinamo face front comun pentru a ajuta clubul de fotbal, care are nevoie de încă 180 de mii de euro pentru ca Dinamo să-şi ia licenţa în sezonul viitor.

Moblizarea suporterilor a ajuns până la nivelul echipei de handbal, iar sportivii care fac senzaţie în Europa s-au solidarizat rapid cu cauza echipei de fotbal.

Răzvan Gavriloaia a fost primul care a donat pentru programul Doar Dinamo Bucureşti şi a făcut deja un apel la coechipierii săi, şi nu numai, să ajute împreună echipa de fotbal.


 
”Mare şi frumoasă familie Dinamo, trebuie să ne mobilizăm cu toţii! Fraţii noştri de la fotbal au nevoie de orice ajutor, oricât de mic, în lupta lor pentru supravieţuire. Eu am donat pe platforma www.programddb.ro şi îmi este greu să spun că provoc următoarele persoane să facă acelaşi lucru. Eu nu pot decât să le reamintesc. Ştiu că vor fi solidari Andrei Savenco, Saeid Heidaridad şi domnul Daniel Georgescu. Doar Dinamo Bucureşti!” este mesajul de mobilizare al handbalistului Răzvan Gavriloaia. 

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii