Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo caută jucător de FIFA!FIFA 20 | FCSB VS DINAMO | Romanian Liga 1 Gameplay | - PS4 - YouTube

La fotbalul real Dinamo nu stă prea bine nici din punct de vedere sportiv, dar nici financiar. Pe timp de pandemie însă, clubul se implică pe partea de eSports, care s-a dezvoltat enorm în ultima perioadă la mai multe cluburi de fotbal din România.

Jucătorii de FIFA vor să spele rușinea din „Ștefan cel Mare” și să îl aleagă pe cel mai bun pentru a reprezenta clubul Dinamo.


Federația Română de Fotbal Virtual organizează Turneul „Doar Dinamo” eSports, ce va avea loc duminică, 12 aprilie, începând cu ora 15:30. Va fi un turneu online de FIFA20 1 vs. 1, pe PS4.


Câștigătorul acestei competiții va reprezenta clubul Dinamo București în toate competițiile oficiale de FIFA20 ce se vor disputa până la data de 30 august 2020, dar va avea și oportunitatea de a juca în echipele de 2 vs. 2 și 11 vs. 11 ale dinamoviștilor.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului Dinamo, alături de toate instrucțiunile necesare jucătorilor de FIFA.


„TURNEUL «DOAR DINAMO» ESPORTS

Duminică – 12 aprilie – începând cu ora 15:30 vom da startul competiției de FIFA20 1v1 ”Doar Dinamo” eSports.

Invită-ți toți prietenii dinamoviști în cel mai mare turneu online de FIFA20 1v1 organizat până acum în România!


Condiții de înscriere: participanții trebuie să dețina o consolă PlayStation 4, jocul FIFA20 pe PS4 și un abonament activ de PlayStation Plus.

Pașii de înscriere:
1. Creează-ți un cont pe site-ul https://www.virtualproleague.com/ ;
și activează-l folosind link-ul primit pe mail;
2. Accesează link-ul către turneu https://www.virtualproleague.com/portal/event/fun/26/info ;
3. Apasă butonul ”SUBSCRIBE TO MY TEAM”;
4. Selectează-ți contul și apasă butonul ”REGISTER TEAM”;
5. Apasă ”OK” și apoi du-te în secțiunea de comentarii a paginii de înregistrare (în partea de jos a paginii) și scrie ID-ul cu care te-ai înregistrat;
6. Termenul limită de înscriere este duminică – 12 aprilie – ora 13:00.


Se va juca în sistem ”Online Friendlies”, DOAR cu echipa Dinamo București, 85 OVR. Restul detaliilor le găsiți în regulament.

Regulamentul competiției și pagina de înscriere: https://www.virtualproleague.com/portal/event/fun/26/info

Câștigătorul turneului va reprezenta echipa FC DINAMO BUCURESTI în toate competițiile oficiale de FIFA20 1v1 până la data de 30 august 2020 și poate evolua pentru echipele de 2v2 și 11v11 ale echipei Dinamo Bucuresti eSports.

Fie ca cel mai bun (câine roșu) să câștige!

Un eveniment organizat și susținut de către Federația Română de Fotbal Virtual”, se arată pe pagina de Facebook a „câinilor”.Comentarii