Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo caută jucător de FIFA!











FIFA 20 | FCSB VS DINAMO | Romanian Liga 1 Gameplay | - PS4 - YouTube

La fotbalul real Dinamo nu stă prea bine nici din punct de vedere sportiv, dar nici financiar. Pe timp de pandemie însă, clubul se implică pe partea de eSports, care s-a dezvoltat enorm în ultima perioadă la mai multe cluburi de fotbal din România.

Jucătorii de FIFA vor să spele rușinea din „Ștefan cel Mare” și să îl aleagă pe cel mai bun pentru a reprezenta clubul Dinamo.


Federația Română de Fotbal Virtual organizează Turneul „Doar Dinamo” eSports, ce va avea loc duminică, 12 aprilie, începând cu ora 15:30. Va fi un turneu online de FIFA20 1 vs. 1, pe PS4.


Câștigătorul acestei competiții va reprezenta clubul Dinamo București în toate competițiile oficiale de FIFA20 ce se vor disputa până la data de 30 august 2020, dar va avea și oportunitatea de a juca în echipele de 2 vs. 2 și 11 vs. 11 ale dinamoviștilor.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului Dinamo, alături de toate instrucțiunile necesare jucătorilor de FIFA.


„TURNEUL «DOAR DINAMO» ESPORTS

Duminică – 12 aprilie – începând cu ora 15:30 vom da startul competiției de FIFA20 1v1 ”Doar Dinamo” eSports.

Invită-ți toți prietenii dinamoviști în cel mai mare turneu online de FIFA20 1v1 organizat până acum în România!


Condiții de înscriere: participanții trebuie să dețina o consolă PlayStation 4, jocul FIFA20 pe PS4 și un abonament activ de PlayStation Plus.

Pașii de înscriere:
1. Creează-ți un cont pe site-ul https://www.virtualproleague.com/ ;
și activează-l folosind link-ul primit pe mail;
2. Accesează link-ul către turneu https://www.virtualproleague.com/portal/event/fun/26/info ;
3. Apasă butonul ”SUBSCRIBE TO MY TEAM”;
4. Selectează-ți contul și apasă butonul ”REGISTER TEAM”;
5. Apasă ”OK” și apoi du-te în secțiunea de comentarii a paginii de înregistrare (în partea de jos a paginii) și scrie ID-ul cu care te-ai înregistrat;
6. Termenul limită de înscriere este duminică – 12 aprilie – ora 13:00.


Se va juca în sistem ”Online Friendlies”, DOAR cu echipa Dinamo București, 85 OVR. Restul detaliilor le găsiți în regulament.

Regulamentul competiției și pagina de înscriere: https://www.virtualproleague.com/portal/event/fun/26/info

Câștigătorul turneului va reprezenta echipa FC DINAMO BUCURESTI în toate competițiile oficiale de FIFA20 1v1 până la data de 30 august 2020 și poate evolua pentru echipele de 2v2 și 11v11 ale echipei Dinamo Bucuresti eSports.

Fie ca cel mai bun (câine roșu) să câștige!

Un eveniment organizat și susținut de către Federația Română de Fotbal Virtual”, se arată pe pagina de Facebook a „câinilor”.







Comentarii