Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sumă uriașă de care are nevoie Dinamo pentru a încheia sezonulDinamo are nevoie de o sumă uriașă în acest moment pentru a încheia sezonul competițional, în condițiile în care nu găsesc 180.000 € ca să ia licența.

Dinamo se ghidează în ediția de primăvară/vară după principiul "scapă cine poate". 

Ionuț Negoiță a anunțat că gruparea are nevoie în trei săptămâni de 180.000 de euro pentru a obține licența, altfel riscă falimentul. Jucătorii își așteaptă salariile restante pe 2020 și amenință că, dacă nu vor primi banii în această săptămână, după Paști se vor interesa pentru a deveni liberi!

Continuă haosul la Dinamo
Orice fotbalist e de vânzare pe orice sumă. Patronul a repetat faptul că oferă clubul pe 1 leu oricui e dispus să-l ia, însă în afara suporterilor care continuă să strângă bani prin programul socios DDB - cu gândul declarat oficial de a-l îndepărta pe Negoiță de la conducere -, nimeni nu va încerca, măcar!, să cumpere Dinamo tocmai în această perioadă.

Calculele oficialilor roș-albilor, aceleași cu ale potențialilor cumpărători, afirmă că mai e nevoie de cel puțin 2.330.000 de euro ca să se ducă la bun sfârșit această ediție de campionat! 

Asta dacă se pun la socoteală doar salariile celor de la echipă, fără angajații de la club. Iată de ce sume au nevoie dinamoviștii, aflați la 3 puncte de zona retrogradării, să încheie cu bine actuala stagiune:

180.000 de euro - rest de plată pentru obținerea licenței 
500.000 de euro - salariile restante 
300.000 de euro - taxe de plătit pentru salarii 
400.000 de euro - sume de plătit la diverși furnizori -
250.000 de euro - litigii 
700.000 de euro - costuri totale de achitat pentru întreaga echipă până la finele sezonului în curs.
45.000 de euro
au strâns deja suporterii angrenați în programul socios DDB doar în ultimele zile 210.000 de euro
au oferit fanii socios din programul DDB clubului, sub formă de împrumut

"Negoiță și Bălănescu trebuie să înțeleagă că nu trebuie să vândă niciun jucător de valoare. Noi ajungem până luni seara, lejer, cel puțin la suma pe care o cer ei pentru Sorescu. Practic l-am răscumpărat pe Deian de pe taraba lui Negoiță!" 

"Unii dintre fani au atașat la comentarii screenshot-uri cu sumele depuse. Am văzut 150, 200, 300 de lei. Acum, când am început să scriu, un profesor tocmai a donat 800 de lei. Ne-au scris copii care au spart pușculița și le-au cerut părinților să salveze Dinamo și cu economiile lor" - Comunicat PCHsursa: www.gsp.ro

Comentarii