Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cristi Borcea ar fi avut un plan prin care să ajute clubul dinamovist


Cristi Borcea, tentat să se implice la Dinamo. Cum intenţiona să vireze banii în contul clubului şi pe cine sugera la conducere
Patronul celor de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că Dinamo are nevoie disperată de 160.000 de euro pentru a-şi obţine licenţa pentru afilierea în noul sezon al Ligii 1. Salvarea ar fi putut veni chiar de la fostul conducător din "Ştefan cel Mare", Cristi Borcea.


Conform surselor GSP, Cristi Borcea ar fi avut un plan prin care să ajute clubul dinamovist, dar fără să aibă o implicare din prima linie. Cristi Borcea ar fi preluat o parte a Bazei Sportive de la Săftica în schimbul câtorva sute de mii de euro, iar banii ar fi fost investiţi în salvarea clubului de la faliment. Preluarea bazei ar fi fost una simbolică din partea lui Borcea, mai mult un gest de a-şi ajuta echipa de suflet la greu.

Contactat de GSP, Cristi Borcea a avut o poziţie fermă în problema revenirii ca acţionar la Dinamo, însă nu a negat discuţiile cu actualul patron, Ionuţ Negoiţă.

"Nuuu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei.u mă interesează decât să-mi dedic viaţa familiei, nu mă mai interesează fotbalului absolut deloc. Mi-au ajuns lipsa recunoştinţei şi cei 5 ani şi jumătate pierduţi din cauza lui Dinamo! Le urez succes fanilor, tuturor dinamoviştilor, dar nu mă mai interesează fotbalul absolut deloc. Am vrut să ajut cândva. Nu mai contează ce-a fost, totul e istorie. Mi-ar fi plăcut şi-aş fi vrut doar ca să fie într-o funcţie la club Cornel Dinu, să fie o voce de luat în seamă, ţinând cont ceea ce a făcut pentru club şi ce experienţă are. Ar fi fost un om care dădea o idee", a declarat Cristi Borcea, pentru GSP.

12 trofee a câştigat Dinamo cu Cristi Borcea la conducere.
4 ani şi 4 luni a stat după gratii în cazul "Dosarului Transferurilor"

 
9 luni a stat după gratii în "Dosarul Retrocedărilor"
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii