Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Prima ofertă după anunțul făcut de Ionuț Negoiță

Claudiu Florică

Omul de afaceri Claudiu Florică susține că e dispus în continuare să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. „Câinii” au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.
Claudiu Florică, alături de partenerul său de afaceri Tahnoon Nimer și un fond de investiții din Emirate, a discutat de mai multe luni cu Ionuț Negoiță și avocații acestuia vizavi de preluarea grupării din Ștefan cel Mare. S-au făcut diverse propuneri, afacerea s-a tergiversat la un moment dat, Florică și Tahnoon au preluat Charlton Athletic, din Championship. 

Omul de afaceri român nu a renunțat nici acum la ideea preluării clubului dinamovist, s-a informat și el vizavi de anunțul lui Negoiță. A evitat să intre în polemică, acum, cu actualul șef al roș-albilor. "Nu mă încântă să intru într-un eventual război al declarațiilor pe tema lansată de domnul Ionuț Negoiță. Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo, cu partenerii de afaceri din străinătate, și discuțiile se vor derula în liniște în continuare. Cel puțin asta doresc eu. Oferta noastră rămâne open", a comentat Claudiu Florică pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo are nevoie urgent de 180.000 de euro
Ionuț Negoiță a făcut un anunț apocaliptic vineri vizavi de soarta clubului Dinamo, în cazul în care nu se va găsi urgent suma de 180.000 de euro pentru obținerea licenței. "Nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51%, cât voiam inițial, ci tot cât mai am! Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Dacă nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!".

"Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Din povești, am auzit mulți viteji... Când e vorba să-și asume, dispar ca măgarul în ceață!"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Cristi Borcea și Nicolae Badea nu vor să revină
Borcea a răspuns ferm la întrebarea adresată de GSP.RO dacă ia în calcul să revină la Dinamo, acum, sau să sprijine reconsolidarea clubului: „Nuuu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei”. Nici Nicolae Badea, cel care i-a vândut clubul lui Negoiță, nu se gândește la revenire: „Nu iau în calcul așa ceva! Și mă refer aici la o revenire în fotbal, fiindcă dacă aș fi luat în calcul așa ceva, doar la Dinamo aș fi luat în calcul. Țin legătura direct cu cei ce fac eforturi din interiorul clubului. Dar nu vreau să fac niciun fel de comentariu, mulțumesc”. 

sursa: www.gsp.ro

Comentarii