Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dănul Lupu: "De ce ar cumpăra cineva echipa? N-are ce să cumpere! FRF o sa-i bage în Liga 4”


Dănuț Lupu

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, explică de ce Ionuț Negoiță nu a reușit să vândă echipa și face o serie de declarații sumbre pentru fanii roș-albilor. 

Lupu a vorbit despre avertismenul trasat de patronul lui Dinamo, care a afirmat ieri, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa riscă să nu-și ia licența și să ajungă în Liga 4. Fostul fotbalist e de părere că echipa din Liga 1 nu are nici culori, nici palmares, nici emblemă, acestea aparținându-i fostului finanțator Nicolae Badea.

„Când a băgat Negoiță ultima oară bani la Dinamo? Au supraviețuit din drepturi TV până acum. Acum nu mai au bani și n-au cum să-și ia licența. Negoiță își face singur rău. Am spus de la început că n-o să cumpere nimeni Dinamo petru că n-ai ce să cumperi. 

Credeți că n-ar fi oameni cu potențial care să cumpere Dinamo? Sunt foarte mulți, dar Negoiță n-are ce să vândă. Badea ar putea să-i ia culorile, emblema, palmaresul Ce face Negoiță în condițiile acestea? De ce ai cumpăra o echipă care n-are nimic? Mai bine te duci și cumperi Chiajna”, a spus Lupu, la Pro X. .

„S-ar putea ca Dinamo să falimenteze. Eu nu-mi doresc acest lucru, dar dacă Negoiță asta o să vrea...probabil că asta va face. Dacă nu-și vor lua licența, Federația o să-i bage în Liga 4. Dacă această echipă va ajunge în Liga 4, va avea culori? Va avea emblemă? Și domnul Nicolae Badea are echipă în Liga 4” - Dănuț Lupusursa: www.gsp.ro

Comentarii