Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănul Lupu: "De ce ar cumpăra cineva echipa? N-are ce să cumpere! FRF o sa-i bage în Liga 4”










Dănuț Lupu





Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, explică de ce Ionuț Negoiță nu a reușit să vândă echipa și face o serie de declarații sumbre pentru fanii roș-albilor. 

Lupu a vorbit despre avertismenul trasat de patronul lui Dinamo, care a afirmat ieri, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa riscă să nu-și ia licența și să ajungă în Liga 4. Fostul fotbalist e de părere că echipa din Liga 1 nu are nici culori, nici palmares, nici emblemă, acestea aparținându-i fostului finanțator Nicolae Badea.

„Când a băgat Negoiță ultima oară bani la Dinamo? Au supraviețuit din drepturi TV până acum. Acum nu mai au bani și n-au cum să-și ia licența. Negoiță își face singur rău. Am spus de la început că n-o să cumpere nimeni Dinamo petru că n-ai ce să cumperi. 

Credeți că n-ar fi oameni cu potențial care să cumpere Dinamo? Sunt foarte mulți, dar Negoiță n-are ce să vândă. Badea ar putea să-i ia culorile, emblema, palmaresul Ce face Negoiță în condițiile acestea? De ce ai cumpăra o echipă care n-are nimic? Mai bine te duci și cumperi Chiajna”, a spus Lupu, la Pro X. .

„S-ar putea ca Dinamo să falimenteze. Eu nu-mi doresc acest lucru, dar dacă Negoiță asta o să vrea...probabil că asta va face. Dacă nu-și vor lua licența, Federația o să-i bage în Liga 4. Dacă această echipă va ajunge în Liga 4, va avea culori? Va avea emblemă? Și domnul Nicolae Badea are echipă în Liga 4” - Dănuț Lupu



sursa: www.gsp.ro

Comentarii