Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Claudiu Vaișcovici, critică asupru conducerea lui Dinamo și speră, ca într-un final, să vină un om potent financiar57 de goluri a marcat Vaişcovici pentru Dinamo în perioada 1987-1990, în 61 de meciuriClaudiu Vaișcovici (57 de ani), fost mare atacant dinamovist, critică asupru conducerea lui Dinamo și speră, ca într-un final, să vină un om potent financiar, care să scoată clubul din mocirlă.

Pe buza prăpastiei. E situația pe care Dinamo o încearcă de ceva vreme și pare că lumina de la capătul tunelului e încă departe. Iar foștii mari dinamoviști deplâng momentele dificile pe care gruparea din „Ștefan cel Mare" o traversează.


Claudiu Vaișcovici, „mașina de goluri" a „câinilor" de la finalul anilor '80, a vorbit deschis, fără perdea, despre tot ce înseamnă Dinamo acum: „O golăneală, ce să fie la Dinamo? Ăla se plânge că nu are bani să țină clubul, păi pentru ce l-ai mai luat, omule? Cumpărător nu se va găsi niciodată în condițiile pe care le vrea el. Bă că dă 49% și tot vrea să ia dividente, ba că ăla de cumpără nu are ce cumpăra pentru că mai sunt lucruri la Badea. Sunt îmbârligate lucrurile, nu le mai dă nimeni de cap. Dumnezeu știe ce e acolo".

sursa: www.gsp.ro

Comentarii