Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuţ Nedelcearu: "Sper să ajut pe Dinamo prin transferul meu." Câte procente are Dinamo










Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) este la un pas de mutarea carierei, ceea ce ar putea însemna o lovitură din punct de vedere financiar şi pentru Dinamo. "Câinii" au păstrat procente din viitorul transfer al fundaşului echipei naţionale.


În plină pandemie de coronavirus, Ionuţ Nedelcearu s-a întors în România. Într-o intervenţie la Sport Report, fundaşul de la FC Ufa a povestit cum a fost posibilă revenirea în ţară. 

"Am luat decizia să mă întorc acasă, după ce în Rusia s-a anunţat oficial că până la data de 31 mai este pauză, iar cei din conducere ne-au anunţat că suntem liberi să mergem acasă. Colegii din echipă au închiriat un charter, m-au întrebat dacă vreau să merg alături de ei, pentru că ei mergeau în Slovenia şi putem face escală în România. Aşa am decis să vin cu ei, aceasta era singura oportunitate de a ajunge acasă, zborurile fiind toate închise.

La aeroport nu au fost probleme când am aterizat. A trebuit să completăm formularul specific, să spunem de unde am venit şi unde locuim, unde vom intra în carantină. fiindcă poliţia va veni să ne verifice", a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport. 


Ionuţ Nedelcearu la un pas de transferul carierei. Câte procente are Dinamo 
Pe numele lui Nedelcearu a venit în iarnă o ofertă de la Brescia, refuzată însă de FC Ufa, care l-a dorit pe internaţionalul român până în vară. În cazul în care echipa nu va retrograda, "rândunelele" vor reveni cu o nouă ofertă pentru fundaş. 
 
Chiar şi în cazul în care clubul din Lombardia nu va mai face o ofertă, interesul pentru Nedelcearu este unul mare. El se află pe radarul lui AS Roma, dar şi al unor cluburi din Anglia. Transferul lui Nedelcearu ar însemna o lovitură şi pentru Dinamo, care va primi 15% din următorul transfer. 

"Sper să ajut echipa prin transferul meu, pentru că atunci va ajunge o sumă de bani şi în contul clubului Dinamo. Sper să se întâmple cât mai repede, ţinând cont şi de Dinamo, că au nevoie de bani, dar şi de viitorul meu, pentru că îmi doresc să fac următorul pas", a mai declarat Nedelcearu. 

16 meciuri a jucat în acest sezon Nedelcearu pentru FC Ufa, în prima ligă din Rusia 
Până în 2021 mai are fundaşul echipei naţionale contract cu gruparea rusă
3.200.000 de euro este cota lui Ionuţ Nedelcearu, potrivit transfermarkt.com




sursa: www.telekomsport.ro



Comentarii