Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuţ Nedelcearu: "Sper să ajut pe Dinamo prin transferul meu." Câte procente are Dinamo


Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) este la un pas de mutarea carierei, ceea ce ar putea însemna o lovitură din punct de vedere financiar şi pentru Dinamo. "Câinii" au păstrat procente din viitorul transfer al fundaşului echipei naţionale.


În plină pandemie de coronavirus, Ionuţ Nedelcearu s-a întors în România. Într-o intervenţie la Sport Report, fundaşul de la FC Ufa a povestit cum a fost posibilă revenirea în ţară. 

"Am luat decizia să mă întorc acasă, după ce în Rusia s-a anunţat oficial că până la data de 31 mai este pauză, iar cei din conducere ne-au anunţat că suntem liberi să mergem acasă. Colegii din echipă au închiriat un charter, m-au întrebat dacă vreau să merg alături de ei, pentru că ei mergeau în Slovenia şi putem face escală în România. Aşa am decis să vin cu ei, aceasta era singura oportunitate de a ajunge acasă, zborurile fiind toate închise.

La aeroport nu au fost probleme când am aterizat. A trebuit să completăm formularul specific, să spunem de unde am venit şi unde locuim, unde vom intra în carantină. fiindcă poliţia va veni să ne verifice", a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport. 


Ionuţ Nedelcearu la un pas de transferul carierei. Câte procente are Dinamo 
Pe numele lui Nedelcearu a venit în iarnă o ofertă de la Brescia, refuzată însă de FC Ufa, care l-a dorit pe internaţionalul român până în vară. În cazul în care echipa nu va retrograda, "rândunelele" vor reveni cu o nouă ofertă pentru fundaş. 
 
Chiar şi în cazul în care clubul din Lombardia nu va mai face o ofertă, interesul pentru Nedelcearu este unul mare. El se află pe radarul lui AS Roma, dar şi al unor cluburi din Anglia. Transferul lui Nedelcearu ar însemna o lovitură şi pentru Dinamo, care va primi 15% din următorul transfer. 

"Sper să ajut echipa prin transferul meu, pentru că atunci va ajunge o sumă de bani şi în contul clubului Dinamo. Sper să se întâmple cât mai repede, ţinând cont şi de Dinamo, că au nevoie de bani, dar şi de viitorul meu, pentru că îmi doresc să fac următorul pas", a mai declarat Nedelcearu. 

16 meciuri a jucat în acest sezon Nedelcearu pentru FC Ufa, în prima ligă din Rusia 
Până în 2021 mai are fundaşul echipei naţionale contract cu gruparea rusă
3.200.000 de euro este cota lui Ionuţ Nedelcearu, potrivit transfermarkt.com
sursa: www.telekomsport.roComentarii