Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cornel Dinu: „Dinamo e stâna unde lupul Negoiță a făcut haos”


Cornel Dinu (71 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, îl consideră pe Ionuț Negoiță principalul vinovat pentru situația în care se află echipa din „Ștefan cel Mare”, aflată la un pas de colapsul financiar care să o îngenuncheze definitiv.

„Negoiță a dat un fel de ultimatum nord-coreean, a spus că nu mai investește. El a pus din buzunarul său 10 milioane, dar doar din transferurile jucătorilor a încasat 14. Nu mai zic din drepturile TV. 

Nu vreau să-i fac eu calculele, dar l-au făcut alții. În fiecare an s-a câștigat un milion și jumătate de euro. 

Dinamo este stâna la care nu se mai găsește brânză, unde lupul Negoiță a făcut haosul, dezordinea financiară. Această amenințare este obișnuința domnului Negoiță de a lua bani de la alții”, a declarat Cornel Dinu, la Realitatea Plus.

Dinamo are nevoie urgent de 180.000 de euro
Ionuț Negoiță a făcut un anunț apocaliptic vineri vizavi de soarta clubului Dinamo, în cazul în care nu se va găsi urgent suma de 180.000 de euro pentru obținerea licenței.

 "Nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51%, cât voiam inițial, ci tot cât mai am! Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Dacă nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!".
sursa: www.gsp.ro

Comentarii