Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu: „Dinamo e stâna unde lupul Negoiță a făcut haos”














Cornel Dinu (71 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, îl consideră pe Ionuț Negoiță principalul vinovat pentru situația în care se află echipa din „Ștefan cel Mare”, aflată la un pas de colapsul financiar care să o îngenuncheze definitiv.

„Negoiță a dat un fel de ultimatum nord-coreean, a spus că nu mai investește. El a pus din buzunarul său 10 milioane, dar doar din transferurile jucătorilor a încasat 14. Nu mai zic din drepturile TV. 

Nu vreau să-i fac eu calculele, dar l-au făcut alții. În fiecare an s-a câștigat un milion și jumătate de euro. 

Dinamo este stâna la care nu se mai găsește brânză, unde lupul Negoiță a făcut haosul, dezordinea financiară. Această amenințare este obișnuința domnului Negoiță de a lua bani de la alții”, a declarat Cornel Dinu, la Realitatea Plus.

Dinamo are nevoie urgent de 180.000 de euro
Ionuț Negoiță a făcut un anunț apocaliptic vineri vizavi de soarta clubului Dinamo, în cazul în care nu se va găsi urgent suma de 180.000 de euro pentru obținerea licenței.

 "Nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51%, cât voiam inițial, ci tot cât mai am! Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Dacă nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!".




sursa: www.gsp.ro

Comentarii