Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sunt strânși deja în jur de 45.000 de euro, însă eforturile vor continua







Fanii lui Dinamo au ajutat din nou clubul




Suporterii lui Dinamo s-au alarmat după anunțul sumbru făcut de patronul Ionuț Negoiță. Au făcut apel la fanii înscriși în programul DDB, au mai adunat și noi membri și au strâns deja 45.000 de euro.

„Dinamo va dispărea dacă există dezinteres. Și nu e vorba despre un an sau doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere" este anunțul sumbru făcut de Ionuț Negoiță, care a pus pe jar suflarea dinamovistă. Suporterii implicați în programul DDB n-au stat cu mâinile în sân, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează lumea, și caută soluții pentru a ajuta clubul. Din nou.

Un milion and counting
N-ar fi prima mână de ajutor pe care suporterii o dau clubului. Prin acest program, formația alb-roșie a mai beneficiat de puțin peste un milion de lei. De două zile, fanii au făcut apel și au strâns deja o parte din suma necesară supraviețuirii temporare, adică obținerii licenței. Patronul echipei, Ionuț Negoiță, a anunțat că este nevoie de 180.000 de euro pentru ca echipa să primească dreptul de a juca în Liga 1 și în sezonul viitor. Fanii au trimis deja mail-uri la toți cei înscriși în programul DDB pentru a cere sprijin. 

Sunt strânși deja în jur de 45.000 de euro, însă eforturile vor continua. Totuși, e nevoie și de un sprijin suplimentar pentru ca suma cerută să fie atinsă în timp util.

Nume sonore printre membri
În programul DDB sunt înscriși mai mulți foști și actuali jucători ai lui Dinamo. Dacă Ionuț Lupescu și Dragoș Grigore sunt membri „elită DDB", adică au abonament de 1.948 de euro, sunt mulți alții care îl au pe cel de „acționar DDB", care e 48 de euro. Printre ei Cleo Vaișcovici, Adrian Mihalcea, membru dinainte de a fi numit antrenor, Gică Mihali, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, Dario Bonetti, Alioșa Vojnovici, plus toți jucătorii actuali din echipele de fotbal și handbal. În total sunt aproximativ 4.300 de membri. 

4280 de membri
erau înscriși în programul DDB până în această dimineață

45.000 de euro
este suma strânsă în ultimele două zile, fie din cotizații ale membrilor deja activi, fie din membri noi înscriși

10.06%
din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de suporterii din DDB






sursa: www.gsp.ro


Comentarii