Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sunt strânși deja în jur de 45.000 de euro, însă eforturile vor continuaFanii lui Dinamo au ajutat din nou clubul
Suporterii lui Dinamo s-au alarmat după anunțul sumbru făcut de patronul Ionuț Negoiță. Au făcut apel la fanii înscriși în programul DDB, au mai adunat și noi membri și au strâns deja 45.000 de euro.

„Dinamo va dispărea dacă există dezinteres. Și nu e vorba despre un an sau doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere" este anunțul sumbru făcut de Ionuț Negoiță, care a pus pe jar suflarea dinamovistă. Suporterii implicați în programul DDB n-au stat cu mâinile în sân, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează lumea, și caută soluții pentru a ajuta clubul. Din nou.

Un milion and counting
N-ar fi prima mână de ajutor pe care suporterii o dau clubului. Prin acest program, formația alb-roșie a mai beneficiat de puțin peste un milion de lei. De două zile, fanii au făcut apel și au strâns deja o parte din suma necesară supraviețuirii temporare, adică obținerii licenței. Patronul echipei, Ionuț Negoiță, a anunțat că este nevoie de 180.000 de euro pentru ca echipa să primească dreptul de a juca în Liga 1 și în sezonul viitor. Fanii au trimis deja mail-uri la toți cei înscriși în programul DDB pentru a cere sprijin. 

Sunt strânși deja în jur de 45.000 de euro, însă eforturile vor continua. Totuși, e nevoie și de un sprijin suplimentar pentru ca suma cerută să fie atinsă în timp util.

Nume sonore printre membri
În programul DDB sunt înscriși mai mulți foști și actuali jucători ai lui Dinamo. Dacă Ionuț Lupescu și Dragoș Grigore sunt membri „elită DDB", adică au abonament de 1.948 de euro, sunt mulți alții care îl au pe cel de „acționar DDB", care e 48 de euro. Printre ei Cleo Vaișcovici, Adrian Mihalcea, membru dinainte de a fi numit antrenor, Gică Mihali, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, Dario Bonetti, Alioșa Vojnovici, plus toți jucătorii actuali din echipele de fotbal și handbal. În total sunt aproximativ 4.300 de membri. 

4280 de membri
erau înscriși în programul DDB până în această dimineață

45.000 de euro
este suma strânsă în ultimele două zile, fie din cotizații ale membrilor deja activi, fie din membri noi înscriși

10.06%
din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de suporterii din DDB


sursa: www.gsp.ro


Comentarii