Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cornel Dinu a spus câte milioane de euro a câştigat Ionuţ Negoiţă la Dinamocornel dinu dinamo bucuresti
Ionuţ Negoiţă a ameninţat cu falimentul echipei Dinamo dacă nu se găseşte un cumpărător, iar suporterii "câinilor roşii" sunt singurii care par dispuşi să facă sacrificii pentru fi luată licenţa.


În timp ce patronul lui Dinamo susţine că nu mai e dispus să piardă bani, aşa cum a făcut de când a preluat clubul, Cornel Dinu, fosta glorie a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, îl acuză pe Negoiţă că, de fapt, ar fi câştigat an de an cel puţin un milion şi jumătate de euro. 

180.000 de euro ar mai avea nevoie Dinamo pentru a putea lua licenţa de Liga 1
Cornel Dinu îl acuză pe Ionuţ Negoiţă că a câştigat o mulţime de bani de pe urma lui Dinamo
„Negoiță a dat un fel de ultimatum nord-coreean, a spus că nu mai investește. El a pus din buzunarul său 10 milioane, dar doar din transferurile jucătorilor a încasat 14. Nu mai zic din drepturile TV.

Nu vreau să-i fac eu calculele, dar le-au făcut alții. În fiecare an s-a câștigat un milion și jumătate de euro. Dinamo este stâna la care nu se mai găsește brânză, unde lupul Negoiță a făcut haosul, dezordinea financiară. Această amenințare este obișnuința domnului Negoiță de a lua bani de la alții”, a declarat Cornel Dinu, la Realitatea Plus.

Fanii lui Dinamo au strâns peste 55.000 de euro 
Până în dimineața zilei de marți, fanii au strâns din donații peste 127.000 de lei, la care se mai adaugă încă 149.000 de lei din înscrierile în programul ”DDB”. În total, suma trece de 55.000 de euro. Pentru a lua licența, Dinamo are nevoie de 180.000 de euro.

Pentru a strânge cât mai mult bani, suporterii din PCH au scos la licitație pe pagina de Facebook tricourile purtate de jucători în ultimul meci cu FCSB, câștigat cu scorul de 2-1, dar și o bluză purtată de Mircea Rednic în sezonul trecut.sursa: www.digisport.ro

Comentarii