Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cât de dramatică este situaţia la Dinamo: ”Cunosc detalii din culise”Cât de dramatică este situaţia la Dinamo: ”Cunosc detalii din culise”

Nicu Grameni, crainic la stadionul Dinamo şi purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Doar Dinamo Bucureşti, susţine că situaţia clubului este foarte dramatică şi Ionuţ Negoiţă nu exagerează cu nimic.


Ionuţ Negoiţă a afirmat că Dinamo are nevoie de 180.000 de euro pentru a-şi lua licenţa. Mai mult, clubul ar putea intra în faliment dacă nu face rost de aceşti bani în următoarele două săptămâni. 
Nicu Grameni, purtător de cuvânt al Asociaţiei Doar Dinamo Bucureşti, cea care până acum a ajutat clubul cu bani, susţine că licenţa va fi luată, dar problemele vor continua, deoarece nu vor mai exista bani pentru salariile jucătorilor:
”Licenţa se va lua. Vă asigur de asta 110%. Cunosc detalii din culise. Garantez că vom lua licenţa, dar acum nu pot da detaliile. Problemele vor apărea însă după aceea. Pentru că în ianuarie, februarie şi martie în cont e... ZERO.
Dacă vrei să vinzi clubul, vin cumpărătorii, iar aceştia au o singură pretenţie importantă, obţinerea licenţei, în mod normal, dacă vrei să vinzi, mai întâi obţii licenţa, garantezi asta şi apoi totul devine mai uşor. Mai vreau să vă asigur că nu este cacealma. Negoiţă nu vrea doar să ne arate pisica. Totul e foarte serios. Nu e glumă. 
Noi, suporterii, suntem trişti pentru că vorbim de o sumă pe care 11 foşti dinamovişti, împreuna, o au acum în buzunare. Şi că dintre toţi, singurul care şi-a manifestat intenţia de a ajuta clubul să obţină licenţa este Ionel Dănciulescu, dar are nevoie şi el de garanţii. Şi ceea ce contează enorm este că domnul Negoiţă nu şi-a ţinut promisiunea. A spus că ţine clubul până în primăvară, ori dacă datoriile sunt aferente lunii decembrie, atunci nu şi-a ţinut promisiunea. Nu a ţinut clubul până în primăvară”, a spus Nicu Grameni la Radio Sport 1.


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii