Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vlad Munteanu, oficial la FRF, ultimul nume important care se alătură proiectului socios de la Dinamo

Vlad Munteanu

Vlad Munteanu (39 de ani), managerul operațional al Federației Române de Fotbal, e ultimul nume important care aderă la proiectul socios „Doar Dinamo București”, cel prin care fanii din PCH încearcă să strângă bani pentru redresarea clubului. 


Contactat de GSP.ro, Vlad Munteanu a explicat ce l-a determinat să se implice financiar în proiectul ultrașilor: 

„Cred că e normal să încurajăm lumea să-și facă abonamentele pe care programul DDB le are. Toți care au trecut pe la Dinamo o vor face. Unii au făcut-o deja, alții o vor face în curând.

Nu se pune problema să vin la Dinamo. Le mulțumesc fanilor pentru aprecieri, dar eu am treaba mea la Federație. Nu pot să spun nimic despre ce se va întâmpla în viitor, dar mă bucură faptul că sunt apreciat. 

Nu văd un conflict de interese. Dinamo face parte din istoria mea. Eu nu mă ocup cu selecția jucătorilor, nu mă ocup cu programarea meciurilor celor de la Dinamo. Ceea ce fac la Federație nu reprezintă un impediment în a mă abona, mai ales că nu mă abonez la ceva ce nu cunoșteam, ci la ceva care face parte din istoria mea”, a declarat Vlad Munteanu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

PCH: „E genul de manager de care Dinamo ar avea oricând nevoie”
Anunțul a fost făcut astăzi, prin intermediul paginii oficiale a Peluzei Cătălin Hîldan:

„Haita se adună la greu. Vlad Munteanu s-a alăturat proiectului DDB. Nu este singurul gest făcut pentru Dinamo, dar e genul de om care nu caută să iasă în evindeță. 

Mâna întinsă de către foștii jucători într-un moment ca acesta ne face să fim tot mai încrezători că vom mai trăi clipe de fericire, ca acelea în care Vlad Munteanu ridica trofeele deasupra capului, îmbrăcat în tricoul lui Dinamo. Un motiv în plus pentru a aprecia gestul este acela că Vlad ocupă o funcție importantă în FRF. Dar Vlad ne-a transmis că își asumă lucrul ăsta. 

Cine îl cunoaște știe că este un profesionist. Omul vorbește fluent câteva limbi străine, are discurs și are o gândire nemțească, ordonată, după ce și-a petrecut o bună parte din carieră la echipe din Germania. E genul de manager de care Dinamo ar avea oricând nevoie”- Comunicat PCH

Vlad Munteanu a evoluat pentru Dinamo între 2000 și 2006 și în 2011. A câștigat două titluri, trei Cupe și o Supercupă a României în tricoul „câinilor”.

În proiect s-au mai implicat recent foști dinamoviști precum Collins Fai, Aljosa Vojnovic, Paul Anton, Vytautas Černiauskas și Miha Mevlija.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii