Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Revolta fanilor PCH: "Băi nesimțitule, te dai mare filantrop pe banii noștri?”


Ionuț Negoiță anunță apocalisa și spune că Dinamo nu mai are mult până la faliment. Echipa are datorii totale de două milioane de euro și este în mare pericol să nu primească licența dacă nu va aduna 180 de mii de euro. Fanii PCH îl acuză de ipocrizie pe Ionuț Negoiță și anunță noi măsuri pentru salvarea echipei.


Ionuț Negoiță a anunțat ca se va retrage de la Dinamo și că echipa va dispărea dacă în două săptămâni nu va avea 180 de mii de euro pentru a-și asigura licența.


N-are bani de dat! Doar de… donat!
În ciuda crizei finciare de la club, patronul din Ștefan cel Mare a participat la un teledon, în care a donat 100 de mii de euro pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Atitudine lăudabila, spun fanii din peluza PCH, dacă banii ar fi din propriul buzunar, nu din sumele adunate de suporteri. Atitudinea lui Negoiță este criticată extrem de dur și de Mircea Rednic.


Fanii „cânilor” anunță și ultima măsură pe care o pun la cale pentru salvarea echipei.

Iată comunicatul postat de Peluza Cătălin Hâldan
Într-o zi am avut nevoie de nea Bedeleanu, un vecin, să îmi zugrăvească apartamentul. Ne-am înțeles că îl voi plăti la sfârșitul lucrării.
Înainte să termine i-am spus că plec într-o vacanță, undeva la mare.
Reacția lui Bedeleanu m-a surprins: ”Păi tu pleci la mare PE BANII MEI?”
Omul se temea că banii cu care merg în vacanță, sunt banii cu care trebuie să-i plătesc lucrarea. Cumva simțea că m-a creditat cu suma respectivă. Se temea că îmi cheltui toți banii prin vacanță și nu voi mai avea cu ce să-l plătesc.

Asta am simțit noi atunci când am auzit că Negoiță donează 100.000 de euro la teledonul din familie la Antene.
Fapta de caritate este lăudabilă. Am vrea să ajungă la spitale toți banii respectivi.
Dar băi nesimțitule, tu te dai mare filantrop PE BANII NOȘTRI?

Noi am strâns peste 200.000 de euro bani și am împrumutat clubul la care te dai patron. Ai țipat disperat că nu ai bani și moare Dinamo.
Vorba lui Pavel Puiuț (Gheorghe Dinică) în Filantropica: ”Gravidă în luna a 7-a. Îi dai un cărucior de copil în care să plimbe o păpuşă. Păpuşa să fie vai de capu’ ei. Text: Măcar ăsta micu’ să trăiască.”

Măcar Dinamo să trăiască.
I-am dat bani gravidei și ea ce-a făcut?
S-a dus după primul colț, la televiziunea de partid și de familie și a făcut o donație de 100.000 de euro.

Nu e rău că vrea să ajute spitalele aflate în mare nevoie de materiale de protecție. Deși avem îndoielile noastre că banii ajung unde trebuie sau că s-au dat cu adevărat și nu a fost doar propagandă. Vom insista să aflăm adevărul despre acele donații.

Dar o întrebăm și noi pe borțoasa de la RIN: ”Păi bine ștoarfo, de ce ai mai întins mâna la banii noștri? Ca să-ți fluturi tu mărinimia la tv?
Păi nu puteai SĂ PUI TU BANII ACOLO UNDE AVEAI DATORII și să donăm noi suma aia la teledon? Nu era mai cinstit așa? Să-ți plătești tu angajații, că doar lucrează pentru tine și noi să facem acte de caritate cu banii strânși.

Cum stai cu demnitatea, stimabile? Ai așa ceva?
”La banii tăi, tu iți permiți să ai demnitate?”
Să-ți răspundem tot prin vorbele lui Pavel Puiuț din filmul lui Nae Caranfil:
”…Așa că, demnitatea ta ți-o bagi, mata, în poponeț, ca să nu ți-o bage alții pe-a lor. și, în ziua când o să ai destul mălai ca s-o intreții, poți s-o scoți de-acolo si să ți-o pui bibelou în bibliotecă.”

Și când vei descoperi că ai demnitate, să scoți tot de-acolo, sau de unde știi, banii pentru datoriile PE CARE TU LE-AI FĂCUT.

Între timp noi continuăm să strângem bani. Prin înscrieri și prin donații pe www.programddb.ro
Vom scoate la licitație tricourile pe care le mai avem de la ultimul derby. Vom pune la bătaie tricouri din colecțiile personale, PENTRU CĂ NU FACEM ASTA PENTRU NEGOIȚĂ, CI CA SĂ SCĂPĂM DE EL.
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii