Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Contra a răspuns la întrebarea, „sunt șanse să te vedem pe banca lui Dinamo?”
Cosmin Contra a răspuns la întrebarea, „sunt șanse să te vedem pe banca lui Dinamo?”


Cosmin Contra nu mai antrenează de opt luni de când și-a dat demisia de la echipa națională a României. A fost în negocieri cu CS Universitatea Craiova, dar numele lui a fost vehiculat și pe banca echipei Dinamo, în cazul în care clubul va fi preluat de oamenii de afaceri din Spania. Fostul selecționer a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat lui Robert Niță.

Cosmin Contra a jucat la Dinamo și a fost și antrenor. A plecat de pe banca trupei din „Ștefan cel Mare” în anul 2017 când i s-a propus să devină selecționerul echipei naționale a României. După 3 ani s-a vorbit că s-ar putea întoarce la Dinamo, dacă spaniolii care negociază cu Ionuț Negoiță reușesc să cumpere clubul. Contra a vorbit despre această variantă într-o discuție pe canalul de „YouTube” al lui Robert Niță.


„Sunt șanse să te vedem pe banca lui Dinamo, sezonul viitor, dacă vin spaniolii?

În principiu… planurile mele sunt să-mi găsesc, dacă se poate, o echipă în Spania sau undeva în Europa. Ăsta este primul meu obiectiv! Dacă nu se va îndeplini acest obiectiv sunt disponibil la orice discuții, dar în momentul de față primul meu gând este să-mi găsesc o echipă aici”, a afirmat „Guriță”.

„Sunt un antrenor mai bun ca acum patru ani”

Cosmin Contra a recunoscut că a profitat de perioada de izolare pentru a petrece mai mult timp cu familia, dar și pentru a studia.

„Din fiecare experiență pe care am avut-o am învățat. Sunt singur că acum sunt un antrenor mai bun decât acum patru ani, din toate punctele de vedere. Ăsta este bagajul pe care îl am după aproape 10 ani de antrenorat.

Experiența pe care o ai la fiecare echipă te face să fii puțin mai bun. Sunt sigur că la următoarea echipă voi fi mult mai bun în multe lucruri pe care le-am scăpat din vedere la alte formații”, a declarat Cosmin Contra.


„Nu am făcut niciodată niciun compromis”
Fostul selecționer a vorbit și de perioda petrecută la echipa națională și despre criticile pe care le-a îndurat. Spune că nu a făcut niciodată niciun compromis.

„Sunt deschis să ascult părerea unor oameni despre care eu cred că își pot da cu părerea. Și pot să înveți din acele păreri. În același timp… suntem diferiți ca antrenor, ca persoană, ca mentalitate, ca viziune.

Eu văd unele calități la un jucător pe care un antrenor din România nu le vede. Și invers. Asta nu înseamnă că eu sunt bun și el nu este bun sau că el este bun și eu sunt slab. Suntem diferiți și avem, fiecare, o anumită viziune asupra fotbalului”, a mai declarat fostul selecționer.sursa: prosport.ro
sursa foto: gsp.ro

Comentarii