Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Gigi Mulțescu semnează prelungirea cu Dinamo

 

Gigi Mulțescu semnează prelungirea cu Dinamo
Conducerea clubului Dinamo a luat hotărârea de a-i prelungi contractul antrenorului Gheorghe Mulțescu (68 de ani), la finalul acestei săptămâni, în anumite condiții.


Potrivit surselor ProSport, Ionuț Negoiță a luat decizia de a amâna prelungirea contractului lui Gigi Mulțescu, pentru a le mai oferi câteva zile de răgaz spaniolilor și suporterilor în vederea achiziționării clubului din „Ștefan cel Mare”.Gigi Mulțescu semnează prelungirea cu Dinamo

Ionuț Negoiță așteaptă fie ca suporterii să achiziționeze și restul de acțiuni, fie ca investitorii spanioli să pună banii pe masă și să intre în posesia clubului Dinamo.


Finanțatorul „câinilor” s-a săturat de atâtea amânări și nu mai este dispus să participe la discuții fără rezultat cu investitorii spanioli și a oferit ca ultimatum finalul acestei săptămâni.


Dacă nu vor face o mișcare decisivă nici spaniolii nici suporterii, atunci Gheorghe Mulțescu va semna prelungirea cu Dinamo.


Gigi Mulțescu pregătește strategia

Până atunci însă, Gigi Mulțescu își vede liniștit de treabă și pregătește strategia pentru sezonul viitor. Antrenorul urmărește diverși jucători ce pot fi aduși în „Ștefan cel Mare”.


sursa: prosport.ro 
sursa foto: gsp.ro
sursa video: Pro TV

Comentarii