Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Câţi bani ar fi câştigat Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Dezvăluirea lui Mircea Rednic: ”Tu te mai numeşti patron?”


Câţi bani ar fi câştigat Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Dezvăluirea lui Mircea Rednic: ”Tu te mai numeşti patron?”


Mircea Rednic a lansat un nou atac la adresa lui Ionuţ Negoiţă, pe care-l acuză că a făcut profit la Dinamo, deşi se plânge că a pierdut bani la echipa din Ştefan cel Mare.


Dinamo este într-o situaţie financiară tot delicată. Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu vrea să mai investească în clubul din Ştefan cel Mare şi că aşteaptă să vină cineva cu mai mulţi bani, care să poată duce echipa la următorul nivel. În plus, omul de afaceri a afirmat de mai multe ori că nu şi-a recuperat investiţiile pe care le-a făcut în Dinamo.
Mircea Rednic are însă o altă variantă. Fostul antrenor al lui Dinamo susţine că, de fapt, Ionuţ Negoiţă a ieşit pe plus. Rednic spune că patronul lui Dinamo a câştigat două milioane de euro doar în perioada în care el a fost antrenor acolo, în ultimul mandat:
”Tu te mai numeşti patron? El tot aşteaptă un fraier ca mine, care să vină de acasă să împrumute. Atunci să nu te mai numeşti patron, ce patron eşti? Spui că doar ai investit, dar spune şi cât ai câştigat din perioada asta, cât ai fost patron. Cât am fost eu la Dinamo, în anul acela, a câştigat peste doua milioane de euro", a declarat Mircea Rednic la PRO X. 
Ionuţ Negoiţă l-a invitat pe Rednic să cumpere echipa
În urmă cu aproape un an, imediat după ce l-a demos, Negoiţă l-a invitat pe Mircea Rednic să cumpere Dinamo. Ulterior, în noiembrie 2019, i-a făcut o propunere şi mai surprinzătoare. Negoiţă a declarat că cedează echipa pentru doar un leu, însă viitorul patron trebuie să achite datoriile de aproximativ patru milioane de euro:
”V-a spus Rednic că vrea să cumpere Dinamo? Când? Mie unul nu mi-a făcut niciodată vreo ofertă de cumpărare. Dar să vină acum să cumpere Dinamo, acum, când costa 1 leu, nu 3 milioane de euro. Îl astept”, a spus Negoiţă în noiembrie 2019. 
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii