Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Câţi bani ar fi câştigat Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Dezvăluirea lui Mircea Rednic: ”Tu te mai numeşti patron?”






Câţi bani ar fi câştigat Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Dezvăluirea lui Mircea Rednic: ”Tu te mai numeşti patron?”






Mircea Rednic a lansat un nou atac la adresa lui Ionuţ Negoiţă, pe care-l acuză că a făcut profit la Dinamo, deşi se plânge că a pierdut bani la echipa din Ştefan cel Mare.


Dinamo este într-o situaţie financiară tot delicată. Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu vrea să mai investească în clubul din Ştefan cel Mare şi că aşteaptă să vină cineva cu mai mulţi bani, care să poată duce echipa la următorul nivel. În plus, omul de afaceri a afirmat de mai multe ori că nu şi-a recuperat investiţiile pe care le-a făcut în Dinamo.
Mircea Rednic are însă o altă variantă. Fostul antrenor al lui Dinamo susţine că, de fapt, Ionuţ Negoiţă a ieşit pe plus. Rednic spune că patronul lui Dinamo a câştigat două milioane de euro doar în perioada în care el a fost antrenor acolo, în ultimul mandat:
”Tu te mai numeşti patron? El tot aşteaptă un fraier ca mine, care să vină de acasă să împrumute. Atunci să nu te mai numeşti patron, ce patron eşti? Spui că doar ai investit, dar spune şi cât ai câştigat din perioada asta, cât ai fost patron. Cât am fost eu la Dinamo, în anul acela, a câştigat peste doua milioane de euro", a declarat Mircea Rednic la PRO X. 
Ionuţ Negoiţă l-a invitat pe Rednic să cumpere echipa
În urmă cu aproape un an, imediat după ce l-a demos, Negoiţă l-a invitat pe Mircea Rednic să cumpere Dinamo. Ulterior, în noiembrie 2019, i-a făcut o propunere şi mai surprinzătoare. Negoiţă a declarat că cedează echipa pentru doar un leu, însă viitorul patron trebuie să achite datoriile de aproximativ patru milioane de euro:
”V-a spus Rednic că vrea să cumpere Dinamo? Când? Mie unul nu mi-a făcut niciodată vreo ofertă de cumpărare. Dar să vină acum să cumpere Dinamo, acum, când costa 1 leu, nu 3 milioane de euro. Îl astept”, a spus Negoiţă în noiembrie 2019. 




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii