Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cu Dinamo la psiholog


adi mihalceaAdrian Mihalcea se află într-o situație ciudată. A venit cu entuziasm, dar a condus doar două antrenamente la Dinamo și apoi a fost nevoit să intre în vacanță. Acum stă în casă și încearcă să-și cunoască jucătorii prin telefon. A stabilit un plan de redresare, dar a fixat și obiectivul trupei din „Ștefan cel Mare”.

Adrian Mihalcea a venit cu mult entuziasm la echipă, dar acum trebuie să gestioneze situația prin telefon. Jucătorii sunt nemulțumiți că li se vor reduce salariile.

Vali Lazăr își caută avocat, ca să vadă care este situația, căpitanul Ante Puljic a amenințat că pleacă acasă, dacă va fi plătit cu 500 de euro pe lună, iar italianul Mattia Montini nici măcar nu a înțeles ce i s-a propus. Fotbaliștii îi întreabă foarte des pe conducători care este situația clubului, iar mulți dintre ei se tem de ce se este mai rău.

„Nu mă tem de falimentul lui Dinamo. Sunt convins că problemele se vor rezolva” a declarat antrenorul lui Dinamo la TVR Sport.

Adrian Mihalcea este conștient că toate aceaste nemulțumiri vor lăsa urmări și a făcut deja un plan pe care vrea să-l implementeze din prima zi de pregătire.

„Există posibilitatea ca atunci când vom începe activitatea să avem nevoie de un psiholog. Nu este un lucru străin de fotbal și sunt multe echipe care ajung la această variantă… Mai ales după o perioadă grea, a tuturor, vom avea nevoie și de un psiholog la echipă”, a recunoscut antrenorul câinilor.

Mihalcea arde de nerăbdare să înceapă munca, deși știe că situația este foarte grea. Dinamo se află pe locul 10 la trei puncte de locul de baraj.

„Nu este o perioadă bună pentru mine și pentru jucători, să ne cunoaștem. Mi-ar fi plăcut să intru într-un program normal, cu antrenamente și jocuri, ne-am fi apropiat și ne-am fi cunoscut mai bine.

Am încredere în fotbaliști. Am spus de multe ori că valoarea lotului este mult peste locul din clasament. Îmi doresc să începem fotbalul cât mai rapid și să nu avem nevoie să decidem niciun rezultat la masa verde. Principalul nostru obiectiv este Cupa României și vreau foarte mult să o câștigăm”, a mai afirmat fostul antrenor secund al echipei naționale.
sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii