Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cu Dinamo la psiholog










adi mihalcea







Adrian Mihalcea se află într-o situație ciudată. A venit cu entuziasm, dar a condus doar două antrenamente la Dinamo și apoi a fost nevoit să intre în vacanță. Acum stă în casă și încearcă să-și cunoască jucătorii prin telefon. A stabilit un plan de redresare, dar a fixat și obiectivul trupei din „Ștefan cel Mare”.

Adrian Mihalcea a venit cu mult entuziasm la echipă, dar acum trebuie să gestioneze situația prin telefon. Jucătorii sunt nemulțumiți că li se vor reduce salariile.

Vali Lazăr își caută avocat, ca să vadă care este situația, căpitanul Ante Puljic a amenințat că pleacă acasă, dacă va fi plătit cu 500 de euro pe lună, iar italianul Mattia Montini nici măcar nu a înțeles ce i s-a propus. Fotbaliștii îi întreabă foarte des pe conducători care este situația clubului, iar mulți dintre ei se tem de ce se este mai rău.

„Nu mă tem de falimentul lui Dinamo. Sunt convins că problemele se vor rezolva” a declarat antrenorul lui Dinamo la TVR Sport.

Adrian Mihalcea este conștient că toate aceaste nemulțumiri vor lăsa urmări și a făcut deja un plan pe care vrea să-l implementeze din prima zi de pregătire.

„Există posibilitatea ca atunci când vom începe activitatea să avem nevoie de un psiholog. Nu este un lucru străin de fotbal și sunt multe echipe care ajung la această variantă… Mai ales după o perioadă grea, a tuturor, vom avea nevoie și de un psiholog la echipă”, a recunoscut antrenorul câinilor.

Mihalcea arde de nerăbdare să înceapă munca, deși știe că situația este foarte grea. Dinamo se află pe locul 10 la trei puncte de locul de baraj.

„Nu este o perioadă bună pentru mine și pentru jucători, să ne cunoaștem. Mi-ar fi plăcut să intru într-un program normal, cu antrenamente și jocuri, ne-am fi apropiat și ne-am fi cunoscut mai bine.

Am încredere în fotbaliști. Am spus de multe ori că valoarea lotului este mult peste locul din clasament. Îmi doresc să începem fotbalul cât mai rapid și să nu avem nevoie să decidem niciun rezultat la masa verde. Principalul nostru obiectiv este Cupa României și vreau foarte mult să o câștigăm”, a mai afirmat fostul antrenor secund al echipei naționale.




sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii