Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Ionuț Negoiță a găsit bani de donații, nu și de salarii pentru dinamoviști!













Jucătorii lui Dinamo au rămas cu un gust amar când au văzut că finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a donat suma de 100.000 de euro în lupta pentru combaterea coronavirusului.


Neplătiți de mai bine de două luni, „câinii” se așteaptă la vremuri și mai grele în „Ștefan cel Mare”, în care salariile să întârzie și mai mult ca urmare a crizei financiare pe care o va atrage de la sine pandemia de Covid-19, instalată și pe teritoriul României.


Negoiță nu lasă echipa să moară
Ionel Dănciulescu a comentat situația creată la Dinamo și consideră că gestul lui Negoiță este unul lăudabil și nu trebuie analizat în contextul situației financiare a clubului întrucât acesta a declarat în mai multe rânduri că echipa trebuie să se autofinanțeze.

”Cu domnul Negoiță am avut o relație corectă și normală. Eu nu am încercat de-a lungul vremii decât să ajut. Tot ce am făcut am făcut să ajut această echipă. E un gest de apreciat din punctul meu de vedere, având în vedere situația în care ne aflăm cu toții.

Am înțeles că și unul dintre hotelurile dânsului este gazdă pentru mai mulți medici. Dânsul a spus că nu-l mai interesează deloc echipa, că trebuie să ne autofinanțăm. Sunt convins că Dinamo nu va muri. Domnul Negoiță, cum a ajutat echipa în acel moment greu, nu va lăsa echipa să moară”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport

Mai mult, fostul atacant se arată încrezător că situația se va redresa iar conducerea va mai vira o parte din salariile restante în conturile jucătorilor: ”Clubul va trebui să plătească minimum un salariu sau două salarii, e literă de lege. Am și vorbit cu Bogdan (n.r. – Bălănescu) astăzi și va încerca să facă niște plăți. Dacă vrei să te înțeleagă jucătorul trebuie să lași și tu cu ceva din partea ta”, a mai punctat „Danciu”.



sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii