Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Kiriță este convins că Adrian Mihalcea va reuși să scoată echipa din situația dificilă în care se află

Giani Kiriță este în sfârșit mulțumit. Dinamo a dat din nou șansa unui fost jucător din „Ștefan cel Mare” să conducă trupa „câinilor”. Kiriță este convins că Adrian Mihalcea va reuși să scoată echipa din situația dificilă în care se află.


Dinamo se află la doar trei puncte de locurile de retrogradare. După demisia cehului Dusan Uhrin, șefii echipei au apelat la Adrian Mihalcea, fost jucător în atacul echipei din „Ștefan cel Mare”. Giani Kiriță spune că este o decizie bună. Îl cunoaște bine pe noul tehnician: au fost colegi de echipă și ani buni au stat în aceeași cameră.


„Eu spuneam că trebuie să vină un dinamovist antrenor la Dinamo. Adi Mihalcea se califică. Mi-a fost coleg de cameră, am câștigat multe trofee cu el. Am încredere că va face treabă bună. El este dinamovist adevărat! Este un pas înainte și pentru Dinamo, și pentru Mihalcea. Adi are experință și de la echipa națională și va gestiona bine situația. Va fi greu pentru toată lumea”, a declarat fostul căpitan al „câinilor” la Digi Sport.

Kiriță i-a criticat mereu pe jucătorii din „Ștefan cel Mare”, în special pe cei veniți din străinătate. Le spunea că nu au valoare. Nici acum, când se vorbește de tăieri de salarii și de șomaj tehnic, nu este alături de ei.

„De Dinamo nu prea am de să vorbesc. Fotbalistul trebuie să înțeleagă faptul că este o perioadă grea și să renunțe o lună sau două la o parte din bani”, a mai spus Kiriță.


Fostul internațional dinamovist a recunoscut că îi este greu în autoizolare. Era obișnuit cu o viață sportivă și cu multe proiecte. În această perioadă a fost nevoit să stea în casă chiar și în ziua în care a împlinit 42 de ani.

„Noi făceam cantonamente grele și lungi, cu pregătire pe dealuri și munți. Se găsea mereu câte un deal mai mare de urcat. Pe vremea aceea stăteai mai mult cu colegul de cameră, Adrian Mihalcea, Claudiu Niculescu și Fane Preda, decât cu nevasta. Cornel Dinu găsea tot timpul ceva de urcat, ne-a dus și la mânăstire…

În perioada asta mă duc din bucătărie în living și înapoi. Îți dai seama că îmi este greu…. Acum, de ziua mea (n.r. 3 martie), am dat noroc prin telefon, cu un pahar de apă plată în mână”, a mai declarat Kiriță.
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii