Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Marius Niculae: "Primul meu gol într-un derby cu Steaua, pe care i l-am dedicat lui Cătălin Hîldan l-am revăzut chiar aseară"

















Fostul internaţional Marius Niculae a răspuns provocărilor adresate de Alexandru Săbău în cadrul rubricii ”Give me 5” de pe www.telekomsport.ro.


Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Vineri, Marius Niculae a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul rubricii Give me 5 de pe site-ul nostru, fostul internaţional dezvăluind că pandemia de COVID-19 l-a afectat atât din punct de vedere uman, cât şi al afacerilor.

Este cea mai ciudată perioadă din viaţa lui Marius Niculae? 
Da, cu siguranţă este, pentru că trăim vremuri ca de război. Nu poţi să îi vezi pe cei dragi, mai ales pe părinţi, pentru că nu este recomandat. Ai putea, dar nu este recomandat, aşa că preferi să nu îţi asumi niciun risc. Într-adevăr, din toate punctele de vedere este cea mai ciudată. 


 
Cum îţi petreci timpul?
Timpul mi-l petrec făcând sport. Din nefericire, acum autorităţile au închis parcul, alerg pe lângă bloc. În rest, fac exerciţii acasă. Mă uit la televizor, mă uit pe internet, mai revăd şi meciuri. Mi-e dor să fiu liber, mă simt restricţionat cu alte cuvinte, dar e spre binele nostru, spre binele celor dragi, al cunoscuţilor şi aşa mai departe. Momentan, nu avem ce să facem, acestea sunt regulile şi trebuie să le respectăm.

Cât de tare ţi-au fost afectate afacerile?
Au fost afectate afacerile tuturor, cred. O scădere, la prima vedere, de 70%. Oamenilor le e frică să cheltuie bani. Toată lumea ţine de bani, pentru că nu se ştie clar ce se va întâmpla în continuare şi atunci e clar că este o lipsă de lichiditate pe piaţă, fiecare om îşi drămuieşte cu cap fiecare bănuţ, probabil ne aşteaptă o criză mult mai mare decât cea din 2008 şi cu siguranţă trebuie să calculăm fiecare pas pe care îl facem.

De ce îţi este cel mai dor? 
Mi-e dor să fiu din nou liber. V-am zis, mă simt restricţionat într-un fel. Dar asta e situaţia, nu avem ce să facem. Mi-e dor să joc cu prietenii mei fotbal, să mă plimb, de multe chestii mi-e dor, dar mai ales cel mai dor îmi e să îi revăd pe ai mei, apropiaţii, familia şi aşa mai departe. Cu toţii avem această problemă, pentru că ne gândim la binele lor şi evităm să îi vizităm.

Alege trei meciuri din cariera ta pe care ai vrea să le revezi în această perioadă.
Pe unul l-am revăzut chiar aseară, în reluare, primul meu gol într-un derby cu Steaua, pe care i l-am dedicat lui Cătălin Hîldan. Un alt meci pe care aş vrea să-l revăd ar fi acel 2-0 al naţionalei României, în anul 2000, în care am marcat cele două goluri. Iar al treilea meci pe care aş vrea să-l revăd ar fi debutul meu la Sporting în care am marcat singurul gol şi am trăit nişte momente incredibile.

"Să ne vedem cu bine, să trecem cât mai repede peste această perioadă grea şi să ne auzim sănătoşi. Numai bine!"  - Marius Niculae




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii