Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a semnat cu Dinamo! Durata contractului

 

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo! Durata contractului


Cosmin Contra (44 de ani) este noul antrenor al lui Dinamo! Fostul fundaș dreapta a ajuns azi în România și a semnat acordul pe doi ani cu „câinii”, unde îl înlocuiește pe Gigi Mulțescu. 


Cosmin Contra a semnat cu Dinamo un contract valabil pe doi ani. Mâine după-amiază va avea loc primul antrenament al lui „Guriță” de la revenire.




sursa: gsp.ro


Comentarii

  1. Să fie într-un ceas bun. Trebuie demonstrat că merităm de liga1. Dușmanii trebuie reduși la tăcere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Speranța moare ultima .hai dinamo

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu