Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii-acționari de la Dinamo, atac la spaniolii veniți la București

 

Fanii-acționari de la Dinamo, atac la spaniolii veniți la BucureștiAndrei Gerea, fost ministru al Economiei și membru Elite în programul Doar Dinamo București, i-a ironizat pe spaniolii care au venit în România pentru a se interesa de echipa alb-roșie.


Reprezentanții lui Pablo Cortacero, omul care vrea să preia Dinamo de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pe 17 iulie cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor și Internelor, și împreună au vizitat baza lui Dinamo pentru a vorbi despre viitorul stadion.


Gerea a vorbit despre spaniolii care au venit în România și a dat detalii despre sumele virate de aceștia pentru Dinamo.


„Din punctul meu de vedere, nu au banii necesari! Poza aceea le va folosi... Se vor duce în căutare de sume serioase cu poza și vor zice «Uite, avem intenția. Ne-am văzut acolo cu toții, am fost la stadion. Și la Rin. Ne-a plăcut".


Ei au spus acum câteva luni că vor veni cu 500.000 de euro într-o săptămână. În termenul dat de ei nu au venit cu nicio sumă. Au venit 100.000 de euro, dar cu întârziere. După aceea au mai adus 200.000 de euro, tot cu foarte mare întârziere. Și așa mai departe. Eu sper să fie serioși. Când îi văd le voi spune că nu așa se face treabă. Trebuie să arată seriozitate. Este elementar! 


Orice investitor care poate pune pe masă o sumă serioasă ar fi binevenit Toată lumea s-ar bucura. Toți cei din DDB au spus că ar vrea un investitor serios lângă echipă. Poate chiar să preia și pachetul majoritar”, a declarat Gerea la Pro X.


Dinamo a fost pusă în imposibilitatea de a-și disputa meciurile pe teren și de a se salva jucând. Cei care au încurcat lucrurile, de fapt acum le-au dres. Aduceți-vă aminte de magazionerul infectat, care a testat apoi pozitiv, iar echipa a stat, pe când CFR sau Astra s-au izolat și au jucat. Lui Dinamo nu i s-a permis asta, deși nimeni din echipă nu a avut noul coronavirus. La fel la al doilea val de îmbolnăviri, venit probabil după un contact cu un arbitru bolnav, când toți au stat izolați, inclusiv cei sănătoși

- Andrei Gerea


sursa: gsp.ro


Comentarii