Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un jucător de bază de la Dinamo negociază transferul la o altă echipă din Liga 1

 

Un jucător de bază de la Dinamo negociază transferul la o altă echipă din Liga 1


După ce s-a salvat de la retrogradare, Dinamo începe să se despartă de foarte mulți jucători, o parte dintre ei chiar fotbaliști de bază pentru formația din „Ștefan cel Mare”. Incertitudinea planează în continuare, astfel că inclusiv titularii care au dus greul etapelor își caută angajamente la alte cluburi.



ProSport anunță în exclusivitate că Filip Mrzljak este în discuții cu Gaz Metan Mediaș, club care este foarte aproape să își rezolve problemele financiare care au afectat din plin evoluțiile din sezonul recent încheiat.


Filip Mrzljak, foarte aproape de un transfer la Gaz Metan Mediaș

Medieșenii se pregătesc să dispună de un buget substanțial pentru stagiunea viitoare, astfel că doresc cu tot dinadinsul să formeze un nou lot compact, după plecările în masă produse la 30 iunie, atunci când multor jucători le-au expirat contractele.


Fundașul de origine croată nu mai are contract în acest moment cu Dinamo. Chiar dacă oficialii „câinilor” și-ar dori să prelungească înțelegerea cu acesta, fotbalistul caută acum un club stabil după situațiile grele peste care a trebuit să treacă, la formația din „Ștefan cel Mare”.


Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic sunt cei șapte jucători ale căror contracte cu Dinamo au expirat și nu vor mai continua în tricoul roș-alb.



sursa: prosport.ro 
sursa foto: gsp.ro

Comentarii