Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea îngrijorat de situația de la Dinamo. „Când începe campionatul cu cine mai joci?”Florin Prunea este unul dintre oamenii care prevestesc apocalipsa în fotbalul românesc. Și are toate motivele să gândească în acest mod. Nu se știe când încep meciurile, banii erau puțini înainte să înceapă pandemia, iar acum vor fi și mai puțini. Președintele dinamovist a dezvăluit că jucătorii sunt foarte îngrijorați și nu au fost deloc preocupați de fotbal la primul antrenament cu Adrian Mihalcea.

Florin Prunea este unul din oamenii din fotbalul autohton care susține că foarte puține echipe din România vor supraviețui crizei financiare ce va urma pandemiei de COVID-19. Știe că multe cluburi, chiar din play-off, au datorii zdravene la jucători.

Nici la Dinamo situația nu este grozavă. Fotbaliștii nu sunt plătiți de trei luni și acum vor fi trimiși în șomaj tehnic. Prunea se teme că în momentul în care va începe campionatul mulți dintre ei se vor gândi doar la plecare.


„Este un mare risc atunci când ai jucători cu restanțe. Omul este neplătit și tu îi mai dai în cap și cu asta, cu șomajul tehnic. Când va începe campionatul cu cine mai joci? Că o să se gândească la faptul că abia așteaptă să se termine campionatul și să plece.

Nu poți să rupi unilateral contractul și nu vrea nimeni să negocieze și să plece, că nu se pot transfera. Ce fac jucătorii în perioada asta?”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.
„La primul antrenament al lui Adi Mihalcea au venit jucătorii și au întrebat: «Ce facem? Ne mai antrenăm în toată nebunia asta?».


„Este clar că trebuie să găsim o soluție să terminăm campionatul. Ați văzut ce s-a întâmplat cu Belgia. Se caută o soluție să se joace fără spectatori, dar pentru această decizie trebuie să ai acceptul autorităților din România.

UEFA trebuie să ne spună când trebuie să se termine competițiile. Este greu să spunem când începem antrenamentele, dar să spunem când încep meciurile…” , a mai declarat conducătorul din „Ștefan cel Mare”.

sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii