Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A plecat, dar așteaptă oferta „câinilor”

 Dinamo s-a despărţit de şapte jucători la o zi după ce a scăpat de retrogradare. “Câinii” au anunţat plecările lui Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic.


Dintre aceştia, Mattia Montini este unul dintre cele mai importante nume. Italianul a făcut însă un sezon destul de modest după ce, cu un an înainte, în mandatul lui Mircea Rednic, era unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.


Mattia Montini a dat un interviu pentru FANATIK după despărţirea de Dinamo şi spune că nu exclude să semneze o nouă înţelegere cu “roş-albii”, însă asta ar presupune un “upgrade” din punctul de vedere al contractului şi al banilor.

Mattia Montini rupe tăcerea după despărţirea de Dinamo: “La cum arată lucrurile acum, nu puteam să rămân!”

Salut Mattia. Azi te-ai despărţit de Dinamo. Care au fost motivele?


– Mi-a expirat contractul în această vară, dar am decis să prelungesc şi să continui până la finalul sezonului. Acum, s-a terminat totul şi asta a fost.


Nu ai vrut să continui la Dinamo sau nu ai mai avut ofertă de prelungire?


– Nu. Vorbesc în fiecare zi cu şefii clubului despre un upgrade la situaţia mea. Dacă Dinamo mă vrea, poate să îmi propună un nou contract, dar în acest moment nu am primit nimic de la club. Vorbesc cu Bogdan Bălănescu, avem o relaţie bună şi am spus că dacă voi primi o ofertă bună, o să putem să stăm de vorbă şi poate chiar să prelungim.

Ţie ţi-ar plăcea să rămâi sau ai alte oferte în momentul de faţă?


– În acest moment nu am luat încă în calcul alte oferte. Dacă situaţia rămâne în felul care este acum, Dinamo nu poate să îmi propună un nou contract pentru că nu ar avea bani pentru un nou contract. Zilele următoare vom ştii ce se va întâmpla la Dinamo, poate cu proprietari noi, cu buget nou. Oricum, noi vorbim zilnic.


Din ce îmi spui tu înţeleg că aştepţi să vină şi nişte patroni noi la echipă?

– Nu neapărat. Vreau să spun că în această situaţie nu pot să rămân. Am şi eu familie şi la modul în care arată acum lucrurile, dacă nu se schimbă ceva, nu pot să rămân.

24 de meciuri a bifat Mattia Montini în acest an
28 de ani are atacantul italian


sursa: fanatik.ro

Comentarii