Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu e nemulțumit de pensia sa: „Asta-i țara care fură de la locuitorii ei!”






Dinu este nemulțumit de pensia pe care o primește, în valoare de 6.200 de lei



Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu (71 de ani), a afirmat că este nemulțumit de pensia pe care o primește, în valoare de 6.200 de lei.

„Pensia mea nu este dintre cele nesimțite. Eu am ieșit pe vechiul sistem de pensionare, în 2003, cu 5.000 de lei, și acum pensia mea a ajuns la 6.200 de lei... Eu am avut 40 de ani la Dinamo, cu funcții de conducere... 

Și doamna Lipa, și doamna Monica Iagar, care au stat trei-patru ani presedinte la Dinamo, au ieșit la pensie cu 12.000 de lei. Și n-au nici jumătate din anii mei în Ministerul de Interne. Dreptate mioritică... Asta-i o țară, un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei”, a declarat Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu, cetățean de onoare al Capitalei
Primaria Bucureștiului l-a desemnat pe Cornel Dinu cetățean de onoare pe data de 14 noiembrie 2019. „Mister” deține aceeași titulatură și în cadrul Municipiului Târgoviște.

8 trofee
a cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) şi două Cupe ale României (1968, 1982)

487 de partide
a bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

5 trofee
a câştigat Cornel Dinu din postura de antrenor al lui Dinamo, două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României (2000, 2001, 2002)





sursa: www.gsp.ro

Comentarii