Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cornel Dinu e nemulțumit de pensia sa: „Asta-i țara care fură de la locuitorii ei!”


Dinu este nemulțumit de pensia pe care o primește, în valoare de 6.200 de leiLegenda lui Dinamo, Cornel Dinu (71 de ani), a afirmat că este nemulțumit de pensia pe care o primește, în valoare de 6.200 de lei.

„Pensia mea nu este dintre cele nesimțite. Eu am ieșit pe vechiul sistem de pensionare, în 2003, cu 5.000 de lei, și acum pensia mea a ajuns la 6.200 de lei... Eu am avut 40 de ani la Dinamo, cu funcții de conducere... 

Și doamna Lipa, și doamna Monica Iagar, care au stat trei-patru ani presedinte la Dinamo, au ieșit la pensie cu 12.000 de lei. Și n-au nici jumătate din anii mei în Ministerul de Interne. Dreptate mioritică... Asta-i o țară, un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei”, a declarat Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu, cetățean de onoare al Capitalei
Primaria Bucureștiului l-a desemnat pe Cornel Dinu cetățean de onoare pe data de 14 noiembrie 2019. „Mister” deține aceeași titulatură și în cadrul Municipiului Târgoviște.

8 trofee
a cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) şi două Cupe ale României (1968, 1982)

487 de partide
a bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

5 trofee
a câştigat Cornel Dinu din postura de antrenor al lui Dinamo, două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României (2000, 2001, 2002)

sursa: www.gsp.ro

Comentarii