Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florentin Petre: "Au avut noroc... Era posibil să retrogradeze”
EXCLUSIV | Florentin Petre, revoltat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo: "Nepriceperea la fotbal te aduce aici"  Ce soluţie propune
Florentin Petre deplânge soarta lui Dinamo, dar aplaudă iniţiativa fanilor de a strânge bani pentru clubul din Ştefan cel Mare. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul fotbalist a declarat că roş-albii erau în pericol să retrogradeze dacă Liga 1 nu lua pauză din cauza coronavirusului.


Dinamo joacă pentru al treilea an consecutiv în play-out-ul Ligii 1, dar situaţia „câinilor” pare mai complicată decât oricând. Înainte de oprirea campionatului, roş-albii se aflau pe al patrulea loc din play-out, cu 17 puncte, trei peste ocupanta locului de baraj, Academica Clinceni.

„Din punctul meu de vedere, anul ăsta au avut noroc, pentru că s-a întâmplat lucrul ăsta. Aveau posibilitatea să retrogradeze.

Mă doare inima, mă dor toate... lucrurile astea eu le-am explicat şi le-am spus de foarte mult timp. Nu am fost băgaţi în seamă, atât eu cât şi alţi fotbalişti care au jucat la Dinamo. S-a lucrat mai mult pe intuiţie şi cu siguranţă va fi bine. Dar nu a fost. Şi uite unde s-a ajuns! 


 
S-a ajuns într-un moment în care istoria unui club să fie atât de greu de gestionat. Cu toate că se putea mai mult, cu siguranţă, dacă exista înţelegere şi nu exista răutatea asta în care să spui "lasă, că eu sunt mult mai deştept".

S-a greşit de prima dată, când nu s-au ascultat nişte lucruri pe care noi le-am spus. Am avut momente când echipa a mers foarte bine şi au venit şi ne-au spus "aţi făcut egal pe nu ştiu unde, trebuie să plecaţi, pentru că trebuie să vină alţii".

Sunt chestii pe care Dumnezeul fotbalului le vede. Lucrurile astea, dacă nu ţi le organizezi bine încă de la început, cu oameni de fotbal care să vină să îţi lucreze din suflet şi să se şi priceapă, nu ai nicio şansă. De-asta s-a ajuns să joace doar numele, restul...”, a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.


 
Petre: „Anul ăsta au avut noroc, pentru că s-a întâmplat lucrul ăsta. Aveau posibilitatea să retrogradeze”
Dacă jocul lui Dinamo lasă de dorit, Florentin Petre aplaudă iniţiativa suporterilor de a iniţia programul „Doar Dinamo Bucureşti” prin care încearcă strângerea de fonduri pentru clubul din Ştefan cel Mare.

„Asta eram sigur că se va întâmpla, pentru că suporterul dinamovist este unul aparte. Mă uitam la meciurile noastre, cu stadionul plin, cu suporterii care vin şi fac sacrificii extrem de mari.... iar acum, cu gestul pe care l-au făcut.... cu toate că nu trebuiau să facă lucrul ăsta, pentru că suporterul vine la stadion să suţină echipa, suporterul este alături de jucători în fiecare moment, dar nu să aducă bani de-acasă.

Dar ţinând cont că s-a trecut printr-un moment foarte greu, este un lucru extraordinar pe care l-au făcut.”, a completat antrenorul Daciei Unirea Brăila.

Florentin Petre a avut un mesaj şi pentru noul antrenor al echipei, cel care i-a fost coechipier la Dinamo, Adrian Mihalcea.

„M-am bucurat enorm de mult. L-am sunat şi am vorbit cu el exact în perioada aceea, i-am spus să fie foarte atent. Atât”, a încheiat fostul mijlocaş.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii