Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vladimir Cohn o desființează pe Dinamo. „Mai mare rușinea!”


Vladimir Cohn, fost acționar și vicepreședinte la Dinamo, o desființează pe echipa din Ștefan cel Mare din cauza problemelor pe care le-a avut în ultima perioadă și arată cu degetul către jucătorii lui Adrian Mihalcea.


Dinamo e desființată de Vladimir Cohn


Vladimir Cohn nu a ezitat să critice decizia oficialilor din ”Ștefan cel Mare” de a le suspenda contractele fotbaliștilor și a-i băga în șomaj tehnic.”Eu înțeleg că e o situație grea, că sunt cluburi care abia se târau, iar acum profită de situația asta să taie cât se poate tăia. Dar este o mare rușine! De ce? Fotbaliștii sunt bunurile cele mai de preț ale unui club. După ce se va ridica interdicția, jucătorii vor evolua cu mult mai puțină tragere de inimă. Nu se vede atașamentul față de fotbaliști. Tare mi-e că vor pleca mulți străini din Liga 1, inclusiv cei cu care ridici nivelul.

Eu zic că nu poți trata fotbalistul ca pe un obiect. M-a mirat mult ceea ce a făcut Gigi Becali, el era atașat de jucători, îi considera parte din familia lui. Dacă și el a ajuns să înjumătățească salariile, probabil, i-a ajuns și lui cu fotbalul ăsta, s-o gândi serios să se retragă. Dacă se poate fără el? S-a putut și fără Napoleon, și fără Lenin, și fără Ceaușescu, nimeni nu e de neînlocuit. Important e să trecem peste pandemia-nebunia din prezent și să găsim mai repede un vaccin eficient”, a declarat Vladimir Cohn, conform gsp.


Vladimir Cohn nu se gândește să revină la Dinamo


Vladimir Cohn a transmis că nu va prelua Dinamo și a explicat de ce. Acesta susține că ideea de socios a fanilor din „Ștefan cel Mare” este una foarte bună, dar vrea să vadă dacă va funcționa pe termen lung.

„Să mă întorc cu Badea la Dinamo? Poate cu badea din «Miorița», ăla moldovean… E foarte dificil să vii să preiei un club din România, cu fotbaliștii care sunt acum la dispoziție, să faci performanțe. Ideea de socios a fanilor dinamoviști mi se pare bună, teoretic, este impresionant că au reușit să strângă bani pentru club. Dar, practic, să vedem cum va funcționa pe termen lung și cu acționarii majoritari care sunt, care vor fi! Majoritarii iau decizii ce nu sunt mereu pe placul minoritarilor”, a declarat omul de afaceri.


sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii