Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vladimir Cohn o desființează pe Dinamo. „Mai mare rușinea!”










Vladimir Cohn, fost acționar și vicepreședinte la Dinamo, o desființează pe echipa din Ștefan cel Mare din cauza problemelor pe care le-a avut în ultima perioadă și arată cu degetul către jucătorii lui Adrian Mihalcea.


Dinamo e desființată de Vladimir Cohn


Vladimir Cohn nu a ezitat să critice decizia oficialilor din ”Ștefan cel Mare” de a le suspenda contractele fotbaliștilor și a-i băga în șomaj tehnic.”Eu înțeleg că e o situație grea, că sunt cluburi care abia se târau, iar acum profită de situația asta să taie cât se poate tăia. Dar este o mare rușine! De ce? Fotbaliștii sunt bunurile cele mai de preț ale unui club. După ce se va ridica interdicția, jucătorii vor evolua cu mult mai puțină tragere de inimă. Nu se vede atașamentul față de fotbaliști. Tare mi-e că vor pleca mulți străini din Liga 1, inclusiv cei cu care ridici nivelul.

Eu zic că nu poți trata fotbalistul ca pe un obiect. M-a mirat mult ceea ce a făcut Gigi Becali, el era atașat de jucători, îi considera parte din familia lui. Dacă și el a ajuns să înjumătățească salariile, probabil, i-a ajuns și lui cu fotbalul ăsta, s-o gândi serios să se retragă. Dacă se poate fără el? S-a putut și fără Napoleon, și fără Lenin, și fără Ceaușescu, nimeni nu e de neînlocuit. Important e să trecem peste pandemia-nebunia din prezent și să găsim mai repede un vaccin eficient”, a declarat Vladimir Cohn, conform gsp.


Vladimir Cohn nu se gândește să revină la Dinamo


Vladimir Cohn a transmis că nu va prelua Dinamo și a explicat de ce. Acesta susține că ideea de socios a fanilor din „Ștefan cel Mare” este una foarte bună, dar vrea să vadă dacă va funcționa pe termen lung.

„Să mă întorc cu Badea la Dinamo? Poate cu badea din «Miorița», ăla moldovean… E foarte dificil să vii să preiei un club din România, cu fotbaliștii care sunt acum la dispoziție, să faci performanțe. Ideea de socios a fanilor dinamoviști mi se pare bună, teoretic, este impresionant că au reușit să strângă bani pentru club. Dar, practic, să vedem cum va funcționa pe termen lung și cu acționarii majoritari care sunt, care vor fi! Majoritarii iau decizii ce nu sunt mereu pe placul minoritarilor”, a declarat omul de afaceri.


sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii