Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Prunea a intrat în şomaj tehnic: "Toată lumea trebuie să facă front comun acum"


EXCLUSIV | Prunea a intrat în şomaj tehnic: "Toată lumea trebuie să facă front comun acum"


Florin Prunea a intrat în şomaj tehnic şi a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre informaţia apărută în presă conform căreia Bogdan Bălănescu ar fi singurul angajat de la Dinamo care şi-ar lua salariul întreg în această perioadă.


"Nu ştiu, nu a fost consultat nimeni vizavi de această problemă. Şi dacă eram consultat, punctul meu de vedere era unul foarte clar. Şi mi-l menţin în continuare, negocierea cu fiecare jucător în parte şi dialogul.

Jucătorii, repet, înţeleg. Toată lumea trebuie să facă front comun, conducători şi jucători, dar în momentul când vii cu o măsură de-asta impusă şi pui pumnul în gură jucătorilor nu e în regulă. Nu e normal să fie aşa, pentru că la un club trebuie să fie o adevărată familie. Şi toată lumea să se înţeleagă foarte bine.

Eu sunt în şomaj tehnic. Cu patronul nu am vorbit în această perioadă, nici cu domnul Bălănescu. (n.r. Bălănescu ar fi singurul care şi-ar încasa salariul) Dacă ar fi aşa, ar fi foarte grav. L-am văzut pe domnul Mureşan un exemplu. În momentul în care a luat această decizie, şi-a suspendat primul contractul. Dacă ar fi aşa, conducătorii să îşi primească drepturile financiare şi jucătorii nu, ar fi foarte grav.


Am văzut că şi la alte cluburi, conducătorii îşi încasează drepturile financiare, unii jumătate, alţii tot salariul. Nu e în regulă. Acest lucru arată ce înseamnă în momentul de faţă fotbalul românesc. La ce dezbinare se va ajunge cu măsurile astea care nu sunt în regulă" , a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii